Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Upoznali smo je kao ikonu stila, jednu od najlepših žena, a sada smo se i uverili u njenu humanost. Ona je Olivija Palermo (Olivia Palermo) , a mi vam je predstavljamo u epizodi: Olivija (Olivia) kao ambasador humanitarnog projekta pod nazivom “Pikolinos Maasai Project” . Naime, radi se o humanitarnoj akciji, napravljenoj da pomogne ovoj i te kako prepoznatljivoj etničkoj grupi koju često viđamo u reklamama različitih svetskih kompanija.

Ne samo zbog toga što je ona sama ambasador, pravo je vreme da saznamo neke od pojedinosti ove humane i dobrotvorne akcije.

Neverovatno inspirativna Olivija(Olivia Palermo) otputovala je u Keniju, kako bi se lično uverila kakav je osećaj biti deo plemena Masaji, kako je biti žena, ali tamo. Za neupućene, Masaji je polu- nomadski narod naseljen u Keniji i Tanzaniji. Žive u jako teškim uslovima i iako su poznati po čuvenim perlama i odeći jakih boja, žene nemaju nikakav izvor prihoda, a muškarci nemaju drugi način da zarade novac nego da prodaju krave.

Projekat je osnovan davne 2008. godine, udruženim snagama neprofitne organizacije ADCAM, španskog brenda obuće Pikolinos i lidera Masaji plemena koji su se svim silama trudili da svim tim ljudima omoguće bolje uslove za život i kako bi svi se oformio stabilan izvor prihoda.

Naime, akcija se zasniva upravo na procesu, koji podrazumeva rad u fabrikama obuće brenda Pikolinos, a za uzvrat bi svaka žena zaradila platu. Ovim činom bi preko 1600 porodica dobilo mogućnost da se školuje, kupi odeću i lekove. Međutim, pomoći ovde nije kraj… planira se izgradnja škole za preko stotinu dece, izgradnja solarnih panela- takođe, ali i da se obezbedi pijaća voda i da se Masaji zajednica u potpunosti unapredi.

Jedno veliko bravo za projekat i naravno ambasadorku istog. A red je da uživate u slikama koje su nam stigle pravo iz Kenije.

Olivia Palermo SL1 Humana Olivia Palermo posetila Keniju

Olivija u društvu Kenijaca

Olivia Palermo SL2 Humana Olivia Palermo posetila Keniju

Divna Olivija sa prepoznatljivim perlama i u njihovoj nošnji

Olivia Palermo SL3 Humana Olivia Palermo posetila Keniju

Stajling za desetku… humanost za desetku

Olivia Palermo SL4 Humana Olivia Palermo posetila Keniju

Nasmejana i velikog srca

Olivia Palermo SL5 Humana Olivia Palermo posetila Keniju

Odlično joj stoji, zar ne?

Izvori fotografija: www.thefrisky.com , www.sassisamblog.com


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

 

Editors choice