10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Jedan od fantastičnih modnih Instagram profila pod imenom “Fashion Grandpas” je nešto sasvim novo i nešto zaista fantastično. Ovog puta neće vas sačekati ulična moda mladih devojaka i momaka, već nešto sasvim drugo – muškarci koji imaju 70+ godina, a koji sigurno imaju više stila nego mnogi mladi!

instagram profil fashion grandpas 3 I starija gospoda sa stilom imaju Instagram

“Fashion Grandpas” ima preko 20,000 fanova na Instagramu, mada svakako zaslužuje još veći broj njih. Instagram profil “Fashion Grandpas” podrazumeva uličnu modu starije generacije džentlmena. Ti stariji džentlmeni imaju, kao što smo rekli, 70+ godina, ali njihove godine ih očigledno ni na jedan način ne sputavaju da izgledaju odlično!

Odela, šeširi, naočare, cipele, sve što biste očekivali kod starije generacije, sve je tu – ali samo na kakav način iskombinovano?! Način koji je zapravo pravi izraz ljubitelja stila i mode – sve je na svom mestu, ali utisak kakav odaju je neprikosnoven! Ljubičasto odelo, žuta leptir mašna, lenonke, crvene cipele, zelene pantalone, šarene maramice iz džepa sakoa – boje i detalji su nenadmašni i ova gospoda ih nose bolje nego što možete zamisliti.

instagram profil fashion grandpas 6 I starija gospoda sa stilom imaju Instagram

Instagram profil “Fashion Grandpas” ujedno nam prikazuje i njihov savršen osećaj za oblačenje, slobodu pri tome, ali i svest o svojim godinama. Gospoda sa Instagram profila “Fashion Grandpas” ni na jedan način ne pokušavaju da izgledaju kao da proživljavaju mladost iznova, oni ne glume mlade momke, ne, oni su savršeno svesni svojih godina i oblače se u skladu sa njima, ali pritom to rade na jedan šarmantan i originalan način!

Dakle, “Fashion Grandpas” jeste jedan Instagram profil koji zaslužuje vašu pažnju i koji će vam direktno pokazati da godine nisu nikakva prepreka da iz kuće uvek izlazite sa stilom!

 I starija gospoda sa stilom imaju Instagram instagram profil fashion grandpas 2 I starija gospoda sa stilom imaju Instagram  I starija gospoda sa stilom imaju Instagram  I starija gospoda sa stilom imaju Instagram

Mina Pavlović

Editors choice