5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Jedan od fantastičnih modnih Instagram profila pod imenom “Fashion Grandpas” je nešto sasvim novo i nešto zaista fantastično. Ovog puta neće vas sačekati ulična moda mladih devojaka i momaka, već nešto sasvim drugo – muškarci koji imaju 70+ godina, a koji sigurno imaju više stila nego mnogi mladi!

instagram profil fashion grandpas 3 I starija gospoda sa stilom imaju Instagram

“Fashion Grandpas” ima preko 20,000 fanova na Instagramu, mada svakako zaslužuje još veći broj njih. Instagram profil “Fashion Grandpas” podrazumeva uličnu modu starije generacije džentlmena. Ti stariji džentlmeni imaju, kao što smo rekli, 70+ godina, ali njihove godine ih očigledno ni na jedan način ne sputavaju da izgledaju odlično!

Odela, šeširi, naočare, cipele, sve što biste očekivali kod starije generacije, sve je tu – ali samo na kakav način iskombinovano?! Način koji je zapravo pravi izraz ljubitelja stila i mode – sve je na svom mestu, ali utisak kakav odaju je neprikosnoven! Ljubičasto odelo, žuta leptir mašna, lenonke, crvene cipele, zelene pantalone, šarene maramice iz džepa sakoa – boje i detalji su nenadmašni i ova gospoda ih nose bolje nego što možete zamisliti.

instagram profil fashion grandpas 6 I starija gospoda sa stilom imaju Instagram

Instagram profil “Fashion Grandpas” ujedno nam prikazuje i njihov savršen osećaj za oblačenje, slobodu pri tome, ali i svest o svojim godinama. Gospoda sa Instagram profila “Fashion Grandpas” ni na jedan način ne pokušavaju da izgledaju kao da proživljavaju mladost iznova, oni ne glume mlade momke, ne, oni su savršeno svesni svojih godina i oblače se u skladu sa njima, ali pritom to rade na jedan šarmantan i originalan način!

Dakle, “Fashion Grandpas” jeste jedan Instagram profil koji zaslužuje vašu pažnju i koji će vam direktno pokazati da godine nisu nikakva prepreka da iz kuće uvek izlazite sa stilom!

 I starija gospoda sa stilom imaju Instagram instagram profil fashion grandpas 2 I starija gospoda sa stilom imaju Instagram  I starija gospoda sa stilom imaju Instagram  I starija gospoda sa stilom imaju Instagram

Mina Pavlović

Editors choice