Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

I starija gospoda sa stilom imaju Instagram

I starija gospoda sa stilom imaju Instagram

Jedan od fantastičnih modnih Instagram profila pod imenom “Fashion Grandpas” je nešto sasvim novo i nešto zaista fantastično. Ovog puta neće vas sačekati ulična moda mladih devojaka i momaka, već nešto sasvim drugo – muškarci koji imaju 70+ godina, a koji sigurno imaju više stila nego mnogi mladi!

instagram profil fashion grandpas 3 I starija gospoda sa stilom imaju Instagram

“Fashion Grandpas” ima preko 20,000 fanova na Instagramu, mada svakako zaslužuje još veći broj njih. Instagram profil “Fashion Grandpas” podrazumeva uličnu modu starije generacije džentlmena. Ti stariji džentlmeni imaju, kao što smo rekli, 70+ godina, ali njihove godine ih očigledno ni na jedan način ne sputavaju da izgledaju odlično!

Odela, šeširi, naočare, cipele, sve što biste očekivali kod starije generacije, sve je tu – ali samo na kakav način iskombinovano?! Način koji je zapravo pravi izraz ljubitelja stila i mode – sve je na svom mestu, ali utisak kakav odaju je neprikosnoven! Ljubičasto odelo, žuta leptir mašna, lenonke, crvene cipele, zelene pantalone, šarene maramice iz džepa sakoa – boje i detalji su nenadmašni i ova gospoda ih nose bolje nego što možete zamisliti.

instagram profil fashion grandpas 6 I starija gospoda sa stilom imaju Instagram

Instagram profil “Fashion Grandpas” ujedno nam prikazuje i njihov savršen osećaj za oblačenje, slobodu pri tome, ali i svest o svojim godinama. Gospoda sa Instagram profila “Fashion Grandpas” ni na jedan način ne pokušavaju da izgledaju kao da proživljavaju mladost iznova, oni ne glume mlade momke, ne, oni su savršeno svesni svojih godina i oblače se u skladu sa njima, ali pritom to rade na jedan šarmantan i originalan način!

Dakle, “Fashion Grandpas” jeste jedan Instagram profil koji zaslužuje vašu pažnju i koji će vam direktno pokazati da godine nisu nikakva prepreka da iz kuće uvek izlazite sa stilom!

 I starija gospoda sa stilom imaju Instagram instagram profil fashion grandpas 2 I starija gospoda sa stilom imaju Instagram  I starija gospoda sa stilom imaju Instagram  I starija gospoda sa stilom imaju Instagram

Mina Pavlović

Editors choice