Vikend je onaj deo nedelje kada ste jako srećni što ćete napokon imati dva slobodna dana da se odmorite, opustite i posvetite sebi. S obzirom na to da su to jedini dani kada imate malo više slobodnog vremena nego inače, pravi je trenutak da okupite svoju porodicu ili prijatelje i organizujete zanimljiv i zabavan vikend koji ćete sasvim sigurno dugo pamtiti. Zato vam predlažemo gde se možete najbolje provesti sledećeg vikenda!

Radna nedelja zahteva od nas da po ceo dan sedimo u zagušljivoj kancelariji, slabo se krećemo i onda se nekako još umornije i lošije osećamo. Zato, ovog vikenda iskoristite priliku da svoje slobodno vreme provedete na svežem vazduhu, u prirodi, daleko od gradske gužve i tako napunite baterije. Iako vam se čini da ovo zahteva da napustite Beograd, grešite! Vaša oaza mira, zelenila i svežeg vazduha vam nikada nije bila bliže, a reč je o Red Clay City Club-u koji se nalazi na Zvezdari i predstavlja vašu savršenu destinaciju za nezaboravan vikend.

red clay 2 Idealna DESTINACIJA za vikend red clay 3 Idealna DESTINACIJA za vikend red clay Idealna DESTINACIJA za vikend vikend1 Idealna DESTINACIJA za vikend vikend2 Idealna DESTINACIJA za vikend
Comments