Koliko ti se samo puta dogodilo da budeš u nekom hotelu ili da prođeš kroz njega bar kada odeš na kafu i da se zadiviš enterijerom? Nekada je dobro njihove ideje “ukrasti” ili prekopirati i za svoj dom, kako bi na kraju dobila prostor koji će te svakog jutra oduševiti i učiniti da se lepo i prijatno osećaš, što i jeste najbitnija stvar kada je dekoracija doma u pitanju. Ovo su ideje koje možeš da iskoristiš za svoj stan, kuću, a koje su primenili dekorateri chic hotela koji izgledaju savršeno.

Budi kreativna kada je draperija u pitanju. Možeš je staviti na kraj svog kreveta, da visi sve do poda kao zavesa, koja će vizuelno izdvojiti deo sobe u kojoj je krevet, a osim toga daće sasvim romantičnu notu celoj dekoraciji. Sa ovakvom draperijom uvek možeš da se igraš i smišljaš neke nove načine dekorisanja.

dekoracija 1 Ideje za dekoraciju doma koje možeš ukrasti od chic hotela

Ukoliko želiš da tvoj dom izgleda kao svi oni koji se nalaze po društvenim mrežama, da izgleda kao najlepši svetski hoteli, onda je vreme da uradiš nešto po pitanju svetlosti. Prvi korak su beli zidovi ili sasvim svetli, dosta belog, veštačkog svetla, nekih lampi, ali i prozora kako bi u najvećoj meri dominirala prirodna svetlost i imaćeš predivan dom koji izgleda i više nego trendi i prirodno.

dekoracija 2 Ideje za dekoraciju doma koje možeš ukrasti od chic hotela
Comments