Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Kao što neprekidno dopunjuješ svoje odevne kolekcije i „ažururaš“ svoj stajling, povremeno treba da primeniš isti princip i na enterijer svog doma. Trend je jednako prisutan u svim oblastima – modi, tehnologiji, hrani i svim drugim promenljivim pojavama. Pobrini se da i izgled tvoje kuće iznova bude jednako privlačan kao i tvoj.

Ponekad je potrebno da osvežiš svoj izgrađeni stil kada je u pitanju prostorija ili kutak u kojem provodiš najviše vremena. To ne mora da podrazumeva velike uloge, poput menjanja delova nameštaja (nije isključeno da se nakon nekoliko godina takođe promeni), već sitnica koje ne zahtevaju veliko ulaganje novca, a doprineće “osveženju” i novom izgledu. Izdvojili smo par predloga za stvari koje bi mogla da obnoviš i primere za iste koji su aktuelni ove sezone. Pogledaj koji su to i na vreme izaberi ono što će se najbolje uklopiti sa tvojim domom.

Zelenilo

Inače voliš da uzgajaš ukrasne biljke u dvorištu, na terasi ili u dnevnoj sobi – Zumioculcas Zamiiofolia je veoma popularna i interesantna saksijska biljka koja treba da bude dopuna tvom zelenilu. Ima pravilne listove koji su idealan dekorativni detalj, a osim toga, biljka u tvom domu će bukvalno osvežiti prostor i pročistiti vazduh.

dekor 1 Ideje za dekoraciju koje će osvežiti tvoj dom

Ogledalo

Manija sa ogledalima je uveliko prisutna, a to je zato što ona svojim odrazima odaju utisak prostranosti. Dakle, iako boraviš u zatvorenoj prostoriji, ogledalo će je vizuelno proširiti. Kupatilo, spavaća soba ili hodnik više nisu jedine prostorije sa ogledalima, sada to može biti dnevna soba ili bilo koja druga. Osim toga, ogledalo preko celog zida je moderan detalj i tom jednostavnom promenom ćeš unaprediti izgled enterijera.

dekor 2 Ideje za dekoraciju koje će osvežiti tvoj dom

Editors choice