Ukoliko imate dečka koji je zaljubljenik u sve tipove video igrica, koga satima ne možete odvojiti od računara, koji ne može živeti bez interneta i kome je rang lista najboljih preduslov za srećan život, evo par saveta da vezu učinite lakšom i lepšom po oboje.

Ne branite mu da se igra

Igrice su sastavni deo njegovog života, to je on i jednostavno ukoliko želite da uspete s njim morate to prihvatiti. Ne ograničavajte ga previše, ne postavljajte mu uslove. Kao što vama niko ne može oduzeti vaše vreme koje ste namenili ispijanju kafe s prijateljicama, tako i on ima prava na svoj vid zabave.

Ako ne možete da ga pobedite – pridružite mu se

Probajte da se zainteresujete za to što on voli, tako ćete ga lakše shvatiti. Istražujte malo, možda vam se dopadne neka igrica, možda zgrabite džojstik i oduševite se tim “njegovim svetom”. Tako ćete i sebi smanjiti nervozu, a i on će sigurno biti srećniji, jer će učestvovati u vašem “obrazovanju” kada su igrice i veštine za iste u pitanju.

Fotografija 11 Igrice: Afrodizijak ili preduslov za raspravu?

Dodaj mi pivo, zombiji napadaju, treba mi energija!

Pozovite ga da vam stane na crtu

Kada se uvežbate i kada savladate veštine potrebne za taj svet video igrica, iskoristite to da provedete što više zanimljivih trenutaka zajedno tako što ćete se takmičiti. Takmičarski duh, mnogo šale i latentne konkurencije sigurno će obogatiti vaše zajedničko vreme. A i možete se opkladiti u nešto krajnje zanimljivo, pa će igra dobiti posebnu draž.

Comments