Muzičke nagrade iHeartRadio ove godine su dodeljene po treći put, a o tome ko su dobitnici i u kakvim izdanjima su se pojavile poznate ličnosti, pisali smo vam ovde.

Danas ćemo se fokusirati na beauty izdanja poznatih dama sa crvenog tepiha i dati vam inspiraciju za vaš novi i moderni prolećni beauty look.

Džulijana Hju je na crvenom tepihu “prošetala” osvežavajući i prirodni izgled koji, priznaćete, savršeno odgovara plavušama. Odaberite i vi makeup u prirodnim, nude nijansama, a kosu ležerno pokupite u “neurednu” punđu. Sa druge strane, Igi Azalea je pokazala kako plavuše mogu da izgledaju i sasvim suprotno od “nežnog”, a dovoljno je samo da kosu začešljate i skupite u “strogu” punđu, a na usne namažete upečatljivi, tamni karmin.

radio 1 iHeartRadio Music Awards 2016: Najlepša BEAUTY izdanja sa crvenog tepiha

Demi Lovato i Keke Palmer, sa druge strane, pokazuju da crnkama i te kako stoji upadljivi makeup. Demi je svoj efektni crni paž “obogatila” naglašenim obrvama i usnama, dok je Keke, osim efektnog tamnoljubičastog karmina pokazala i zanimljivu frizuru, vrstu undercut-a, koji je u poslednje vreme jako popularan.

radio 2 iHeartRadio Music Awards 2016: Najlepša BEAUTY izdanja sa crvenog tepiha

Kada je reč o našim poznatim brinetama, Ket Graham i Selena Gomez zablistale su sa jednostavnom šminkom u boji kože koja je savršeno istakla njihovu prirodnu lepotu. Ket je uz to odabrala raskošnu frizuru sa “talasima” u duhu starog Holivuda, dok se Selena odlučila za sasvim prirodnu, ležernu frizuru, kao da je tek ustala iz kreveta.

radio 3 iHeartRadio Music Awards 2016: Najlepša BEAUTY izdanja sa crvenog tepiha
Comments