Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

Kad pređete na sledeći nivo, iz veze u brak, ili kako god nazivate zajednicu u kojoj zajedno živite, neke stvari se među vama neminovno menjaju. U braku se ljudi opuste – lakonski izjavljuju svi koji su u braku. Ove simpatične ilustracije vam pokazuju šta to znači opustiti se u braku.

Zajedičko spavanje pre i posle

Pre nego što počnete da živite zajedno, veoma se radujete prilikama da spavate zajedno, da okusite malo od bliskosti koju stalno priželjkujete. Nije vam važno da se naspavate, nego da iskoristite svaki trenutak da uživate u blizini partnera. Ušuškavate se, gurate, grlite i u stanju ste da spavate stisnuti na kauču, uopšte vam ne smeta nedostatak prostora, jer je zajedničko spavanje romantično. U braku, odnosno u svakodnevnom životu, spavanje je vreme za spavanje, treba da se odmorite za novi dan i volite da budete komotni. Otkrivate da vam zajedničko spavanje narušava komfor i partner u krevetu vam češće smeta, nego što vam prija.

Ilustracije koje pokazuju kako život izgleda pre i posle venčanja Ilustracije koje pokazuju kako život izgleda pre i posle venčanja (GALERIJA)

Stvari koje radimo zbog ljubavi

Razlika postaje drastična, ali i naši kriterijumi se menjaju. U vezi vrednujemo romantične i pomalo šašave gestove, a u braku vrednujemo sve što nam praktično olakšava život. Pre braka uglavnom delimo samo lepe trenutke sa partnerom, a u braku delimo obaveze i više nam znači da se partner uvek seti da iznese đubre, nego da nam donese cveće. A kad kažemo da zapravo želimo i jedno i drugo – da romantika ne prestane samo zato što smo postali praktični, onda nam prebacuju da smo nerealne.

Ilustracije koje pokazuju kako život izgleda pre i posle venčanja2 Ilustracije koje pokazuju kako život izgleda pre i posle venčanja (GALERIJA)

Editors choice