Matursko veče jedno je od najvažnijih večeri u životu, bilo da ste osmak ili da završavate srednju školu. Ovih dana ste sigurno već uveliko u dilemi koju haljinu obući, kakvu frizuru napraviti, da li je u redu biti u sakou i košulji i farmericama ili je neophodno odelo, kako se našminkati, da li imate još vremena da doterate liniju, da li ćete umeti da đuskam tako da njoj budem kul…

Mi imamo rešenje za sve vaše dileme. Posetite Immo Outlet Centar na Novom Beogradu, 16. maja, od 16h do 20h, sa vama će se družiti Sara Gak, stilistkinja, Svetlana Sremčević, šminkerka, Branko Gašić, instruktor plesa i Maja Astaloš, nutricionista.

U međuvremenu, posetite i našu Facebook stranu, kao i portal Vremeza.rs, i učestvujte u konkursu za najlepšu priču “Matursko veče – moje najvažnije veče” i možda baš vi budete izabrani za specijalni tretman i uslugu ličnog stiliste, i osvojite šoping kartice. Tog dana, u Immo Outlet Centru vas čekaju i specijalni popusti za maturante. Zato požurite do Immo Outlet Centra i ne dozvolite da propustite ovu zanimljivu akciju.

savetovanje 2 IMMO maturske uživancije

Program 16. maja:

16h – 18h

Lični stilista – razgovor sa 3 odabrana maturanta/maturantkinje i obilazak radnji

šminkanje 3 odabrane maturantkinje

18h – 20h

Saveti stilistkinje

Saveti šminkerke

17h – 20h

Saveti instruktora plesa – nauči prve korake za maturski ples

Saveti nutricioniste – kako srediti liniju za što kraće vreme na zdrav način

 

Comments