Pridružite se nezaboravnoj fiesti povodom 6. rođendana IMMO Outlet centra. Od 17. do 20. septembra očekuju vas sjajni popusti i četiri dana najluđe zabave za celu porodicu: selfi sa pinjatom, kreativne radionice, sportske animacije, beauty saveti, igre za decu kao i glavni rođendanski događaj – otvaranje IMMO pinjate i kiša slatkiša uz nastup DJ-a.

Proslava počinje 17. septembra sa modnim danom, tokom kojeg će dame imati priliku da se druže sa poznatim kreatorom Igorom Todorovićem i dizajnerkom Tamarom Paunović, kao i da isprobaju poslednje beauty i make – up trendove.

Immo rodjendan IMMO Outlet centar slavi 6. rođendan

U petak 18. septembra, Ana Marija Žujović davaće savete za zdrav život i pravilno vežbanje. Uspešni sportisti i članovi Olimpijskog Tima Srbije, plivač Čaba Silađi i veslač Radoje Đerić, družiće se sa mališanima u petak u terminu od 14 do 15 časova. Tokom dana biće organizovane radionice na temu homeopatije, zdrave ishrane, testiranje cvetnih esencija, kao i porodično savetovanje. Na samom kraju posetioce očekuje i potpisivanje knjiga naših poznatih pisaca, među kojima je i Vanja Bulić.

Vanja Bulić IMMO Outlet centar slavi 6. rođendan

U skladu sa slavljeničkim raspoloženjem, tokom četiri rođendanska dana, radnje IMMO Outlet Centra su specijalno za vas i ove godine spremile odlične popuste, koji će vam omogućiti da, osim dobre zabave, vašim najdražima i sebi obezbedite omiljene komade odeće, obuće i aksesoara, ali i igračke za decu, kozmetiku, knjige i proizvode za domaćinstva po više nego povoljnim cenama.

Zato, iskoristite ovu priliku i dođite u IMMO Outlet centar na najbolju fiestu u gradu!

Comments