Muškarci i njihov stil oblačenja, naša današnja tema.

Ima ih raznih…. neki furaju rok stil, drugi ukrašavaju ruke kožnim narukvicama, treći vole da po koja minđuša krasi njihovo uvo, a sve u svemu, uvek traže pomoć ženskog pola kada je oblačenje u pitanju.

Vođeni trendovima, rešili smo da vam predstavimo nešto novo u svetu mode, a u vezi sa muškarcima i njihovim načinom odevanja.

Svako ima svoj ukus u izrazito zanimljivom vremenu koje živimo. Znate one tipove što pričaju: “Moda je za žene”. E pa, isti ti muškarci bi rado poneli belu košulju, jer je legendarni odevni komad. A evo sa čim sve može da se kombinuje.

Ne mogu da odolim, a da ne pomenem Džareda Leta koji je moj sinonim za muškarca sa stilom, a upravo on je na dodeli Oskara ove godine nosio “belo na belo”.

Verujem da svi muškarci žele da ostave utisak “mačo” tipa, koji drži do sebe i ima stila. Upravo ovaj glumac znao je kako da ponese belu košulju na belo odelo, a da to izgleda elegantno, sofisticirano i sa ukusom.

1121 Imperativ stila: Belo na belo

Kako je minimalizam jedan od najsvežijih trendova, mešanje boja sada pada u senku i bavimo se jednobojnim stvarima. Odnosno, samo onim u beloj boji.

Dizajneri širom sveta složili su se da bela boja malo podseća na uniformisano oblačenje. Muškarac može da ostavi utisak da je deo nekog ansambla, ali to pada u vodu pošto se složi za upadljivom kravatom ili mašnom, kako to inače Džared Leto radi.

Za razliku od crne boje, koja sakriva nesavršenosti, bela baš naprotiv može da naglasi neke vaše nedostatke. Zato je ne nosite ukoliko niste u potpunosti zadovoljni svojim izgledom.

Tačno je i to da se bela boja lako prlja i može da se desi da uhvatite radoznale poglede, kada niste ni svesni da ste se isflekali.

290 Imperativ stila: Belo na belo

Još jedna prednost bele boje je što se lako kombinuje. Možete je nositi i uz džins, uz svečane pantalone, lanene ili čak neke skroz neformalne i kežual.

U slučaju da ste pristalica skroz belog stajlinga, pa čak i pantalona u beloj boji, ovo je odličan način da vaš kaiš i cipele dođu do izražaja.

Lep je spoj braon i bele, imajte i to u vidu.

Tako na primer, Kanje Vest belu košulju slaže sa belim patikama, ali i kopčama na farmericama.

Pravim trendseterima, ovo je potpuni hit. Aksesoari poput belog sata takođe dolaze u obzir.

Zaključak je jasan: muškarci nosite slobodno belu boju, samo obratite pažnju na detalje, oni su ključni!

Izvor fotografija: dw.de


Violeta Stojanović

Comments