Tretman poznatiji u dermatologiji pod imenom LIPOLIZA podrazumeva način smanjenja lokalizovanih masnih naslaga koktelima koje doktor pravi individualno, u zavisnosti od godina pacijenta, količine i regije gde su masne naslage, ali i od njihovog izgleda i kože koja ih prekriva.

Sastav i količina koktela koja se utroši za jedan tretman različita je i vrlo individualna. Iz tog razloga sam protivnik gotovih, pravljenih koktela, koji su kombinacije istog sastava za sve tretirane pacijente, izuzimajući njihove godine, količinu masnoća, regiju…

Da odmah razjasnimo da ovo nije hirurška liposukcija koja će dovesti do gubitka kilograma i smanjenja ogromne količine masnoća u jednom tretmanu. Isto tako ovo nije ni mezoterapija koja je medicinska tehnika, način ubrizgavanja, ali na nivou kože ili eventualno površno ispod kože.

Kao što ime metode govori potrebno je delovati na masne naslage, a one se nalaze dublje pod kožom. Tehnika aplikacije se razlikuje, kao i koncentracije i količine preparata koje koristimo u jednom tretmanu u odnosu na mezoterapiju.

1800 Injekciono reoblikovanje tela

Ovo nije hirurška liposukcija koja će dovesti do gubitka kilograma

Comments