Gimnastika

Gimnastika je uvek strava izbor iz razloga što te natera da svoje telo dovedeš u top formu, razgibaš svoje mišiće da budu veoma fleksibilni, pritom će prijati veoma i tvom umu i tvom telu. Za gimnastiku je potrebno mnogo samokontorle i strpljenja kako bi naučila da radiš neverovatno zabavne pokrete i skokove koji će sigurno fascinirati sve oko tebe.

Yoga

Danas postoji toliko mnogo načina da praktikuješ jogu, pitanje je samo da li želiš više da se okreneš duhovnoj strani joge ili fizičkoj. Tu su uvek i treninzi kao što je aerial yoga koja je poznata po tome što se radi u svilenim maramama u koje se umotavaš. Britney praktikuje i jogu kako bi držala balans sa svojim umom i telom.

Plivanje

Ako te mnogo smara da provodiš vreme na traci u teretani, da voziš bajs, ili da voziš rolere, plivanje je onda odlična stvar. Britney uživa da provodi svoje slobodno vreme na Havajima, a plivanje je već nekoliko puta istakla kao omiljenu aktivnost koju koristi kao kardio. Pritom, dok plivaš, aktivirano ti je najviše mišića u telu, i izuskuje najviše energije.

Comments