Kad stigne proleće i svi skontamo da nam je leto izuzetno blizu, a mi još nismo skinuli višak kilograma i nemamo najbolji beach bod’bacamo se na veoma žestoke treninge i na uglavnom rigorozne dijete.

Sam odlazak na trening nakon napornog radnog dana, stresa prouzrakovanog što privatnim, što poslovnim životom, deluje mnogo zamarajuće da se mučiš još i u teretani. Kada sve to shvatiš, skontaš da je naručiti pizzu (pizza sve razume) daleko bolja opcija i da se uvališ u krevet i gledaš neki novi show na Netflixu.

U takvim momentima takođe se okrećemo oko sebe i tražimo inspiraciju da se pokrenemo i izvučemo iz kuće da odemo na trening, a pop princeza Britney Spears je sigurno jedna od velikih inspiracija.

Britney je kroz godine nekolicine puta istakla da nije najveći fan redovnog treniranja, ali je uspela da pobedi samu sebe i da pronađe načine da joj trening bude zabavan.

Jedan od načina da sebi ulepšaš trening je da treniraš sa svojim dragim/dragom, po ugledu na Brit koja vežba sa svojim dečkom Sam Asgharijem redovno. Samim tim vam trening može biti daleko intezivniji ako stvorite međusobno kompetetivan duh i željeni rezultati će biti daleko brži.

Takođe, kao što većina nas mrzi cardio deo treninga, jer trčanje na traci toliko smara, taj deo zagrevanja i topljenja viška kilograma možete promeniti tako što ćete po uzoru na Spearsovu krenuti na plivanje, ples, gimnastiku, pa čak i na vožnju biciklom.

Kroz nekoliko primera pop princeze ti pomažemo da inspirišeš sebe da kreneš na trening.

Ples

Britney je neko ko je kroz svoju karijeru veoma poznata po svojim plesnim pokretima i svojim provokativnim koreografijama. Svi se sećamo I’m A Slave 4 U kultne koreografije i žutog pitona po imenu Banana sa dodele MTV Video Music Awards 2001. godine. Ta plesna strast nikad ne jenjava i ples ti postane deo života i odličan način da izbaciš iz sebe svu negativnu energiju, a pritom imaš i priliku da se veoma kreativno izraziš pokretima tela u ritmu muzike. Ono što je jako neobično za jednu od najvećih pop zvezda današnjice je da pevačici nije strano da se nađe na mestu instruktora plesa, i to uglavnom drži časove u plesnoj školi u LA-u maloj deci, uzrasta do 13 godina.

Comments