U savremenom svetu neke od najbitnijih stvari jesu samopouzdanje, komunikativnost i umeće govora i ubeđivanja koje ne deluje napadno i nametnutno. I zaista, ovo je skoro pa magična formula za svaki uspeh, u bilo kom segmentu života, od sasvim privatnog, pa sve do potpuno profesionalnog, ali je tu formulu prilično teško pronaći u sebi. Dok svi tragamo za tim svojim skrivenim mogućnostima i “talentima”, neki znaju šta je to najneophodnije na putu ka uspehu u porodici, društvu, poslu, a to je šarm kao najjače “oružje” u svim situacijama. A kakva je to Moć šarma možeš vrlo lako da saznaš, kao i to kako da je pronađeš u sebi i primeniš.

Wannabe Giveaway 2017 06 15 2 1 Instagram giveaway: Osvoji priručnik uz koji ćeš naučiti da je tvoj šarm tvoje oružje

Svojom, pa možemo ovu knjigu nazvati priručnikom, “Moći šarmaBrajan Trejsi je otkrio kako je moguće upravo preko ove osobine postati neodoljiv (sa)govornik koji osvaja svaku osobu u bilo kojoj situaciji. Način na koji ljudi o tebi govore kada im nisi u blizini, njihovo mišljenje o tebi, u stvari predstavljaju tvoju ličnu, imovinu koja je veoma velika, imovinu koja stvara tvoju reputaciju, a ona se stiče tvojim ponašanjem, načinom govora, ophođenja prema tim istim ljudima i na kraju, tvojom sposobnošću da ih šarmiraš. Ako to već znaš, onda podsetnik nije nikako suvišan, a ako želiš da saznaš kako se šarm podstiče i najvažnije, kako se koristi, onda je ovo definitivno knjiga koju treba da imaš uz sebe, a sada možeš i da je osvojiš u odličnom darivanju.

Wannabe Giveaway 2017 06 15 3 1 Instagram giveaway: Osvoji priručnik uz koji ćeš naučiti da je tvoj šarm tvoje oružje

U saradnji sa Finesa edukativnim centrom delimo 3 x 1 primerak knjige “Moć šarma“. Sve što je potrebno da uradiš jeste:

  1. Zaprati Instagram profil Wannabe Magazine-a
  2. Zaprati Instagram profil Finesa izdavačke kuće
  3. U komentaru ispod fotografije taguj tri osobe koje bi volele da imaju jedan ovakav priručnik za uspešnije odnose u svim segmentima života.

Giveaway traje od 30. avgusta do 6. septembra, a srećni dobitnici koje izvučemo putem sajta random.org biće objavljeni 7. septembra.

*Napomena: Giveaway važi samo za Republiku Srbiju!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Slobodan Veličanin

Comments