Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Posle prilično neočekivane veridbe Prijanke Čopre i Nika Džonasa i još iznenađujućeg braka između Hejli Boldvin (pardon, Biber) i Džastina Bibera, bio nam je potreban makar još jedan par pa da veridbe (i brakove) proglasimo i zvaničnim trendom u svetu poznatih. No, čekanja više nema jer su tu Bela Hadid i The Weeknd koji bi vrlo, vrlo brzo mogli i sami da se vere. :cikuzbuđenja:

View this post on Instagram

my ❤️

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Kako prenose strani mediji, “veridba je na horizontu” i u predstojećim mescima su velike šanse da će The Weeknd staviti prsten na Belinu ruku i ozvaničiti njihovu tri godine dugu vezu (OK, sa malo raskida i pomirenja). Uglavnom, nakon insta-official potvrde da je par ponovo zajedno, ovo je sasvim logičan sled okolnosti. Ah da, kako se šuška, Bela i Abel čak i žive zajedno, od oktobra.

Lično, baš mi je drago zbog Bele i Weeknd-a, nikada nisam odobravala njegovu vezu sa Selenom Gomez (znam da me niko ne pita, ali čisto da kažem svoje mišljenje + seti se samo “Call Out My Name” i koliko je on uložio u tu vezu i patio što se ona pomirila sa Biberom, kad ono, Biber je sa Hejli, da li je karma ili nešto treće) ali morala sam da se zapitam jedno prilično logično pitanje – kako ti sa 22 godine znaš sa kim želiš da provedeš ostatak svog života? Kako tako olako kažeš “da”? Znam, razvod je uvek opcija, ali zar je poenta da se udaješ/razvodiš kako ti dođe?

Editors choice