Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

1/2

Posle prilično neočekivane veridbe Prijanke Čopre i Nika Džonasa i još iznenađujućeg braka između Hejli Boldvin (pardon, Biber) i Džastina Bibera, bio nam je potreban makar još jedan par pa da veridbe (i brakove) proglasimo i zvaničnim trendom u svetu poznatih. No, čekanja više nema jer su tu Bela Hadid i The Weeknd koji bi vrlo, vrlo brzo mogli i sami da se vere. :cikuzbuđenja:

View this post on Instagram

my ❤️

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Kako prenose strani mediji, “veridba je na horizontu” i u predstojećim mescima su velike šanse da će The Weeknd staviti prsten na Belinu ruku i ozvaničiti njihovu tri godine dugu vezu (OK, sa malo raskida i pomirenja). Uglavnom, nakon insta-official potvrde da je par ponovo zajedno, ovo je sasvim logičan sled okolnosti. Ah da, kako se šuška, Bela i Abel čak i žive zajedno, od oktobra.

Lično, baš mi je drago zbog Bele i Weeknd-a, nikada nisam odobravala njegovu vezu sa Selenom Gomez (znam da me niko ne pita, ali čisto da kažem svoje mišljenje + seti se samo “Call Out My Name” i koliko je on uložio u tu vezu i patio što se ona pomirila sa Biberom, kad ono, Biber je sa Hejli, da li je karma ili nešto treće) ali morala sam da se zapitam jedno prilično logično pitanje – kako ti sa 22 godine znaš sa kim želiš da provedeš ostatak svog života? Kako tako olako kažeš “da”? Znam, razvod je uvek opcija, ali zar je poenta da se udaješ/razvodiš kako ti dođe?

Editors choice