Mislim da je čak i Rijana shvatila da je preterala sa odlaganjem novog albima! U suprotnom, zašto bi se šalila na sopstveni račun i objavila… ovo!?

Ne znam da li si svesna toga, ali njen poslednji album “Anti” izašao je 2016. godine, a od tada, pevačica je fanove tu i tamo obradovala samo po kojim singlom, dok od novog albuma nije bilo ni traga ni glasa. S obzirom na to da je ranije albume objavljivala na godinu dana, prirodno je da se svi zapitaju da li su joj fashion i beauty industrija draže od muzičke! Doduše, ne znam da li smem ovo da kažem, ali između albuma “Unapologetic” i već pomenutog “Anti” prošlo je četiri godine što znači da ćemo možda zaista morati da čekamo još godinu, dve dok ne apdejtujemo svoju plejlistu…

Elem, da od nove muzike verovatno i dalje nema ništa potvrđuju i šuškanja da će Rijana lansirati novi luksuzni modni brend i to u saradnji sa LVMH kompanijom koja već drži neke od najprestižnijih modnih kuća (Fendi, Givenchy, Christian Dior, Celine, Marc Jacobs). Osim toga, priča se da će predstavnici kuća Celine i Louis Vuitton biti ti koji će najviše sarađivati sa pevačicom.

Ova nagađanja, koja su po svemu sudeći istinita, počela su kada je pevačica viđena sa naočarima na kojima piše “Fenty”, a koje nisu viđene ni u jednoj njenoj dosadašnjoj kolekciji. Osim što je odabirom ovog aksesoara Rijana potrdila da je mikro naočarima definitivno odzvonilo, možda je zaista želela i da nam da sneak peek na čemu to trenutno radi.

View this post on Instagram

Riri, girl… just take my money 😭😍

A post shared by UPROXX Pop Flash (@thepopflash) on

Sve je ovo OK, Rijana, ali stvarno nam je potrebna nova muzika!

Izvor fotografija: instagram.com
Naslovna fotografija: instagram.com/badgalriri

Ivana

Comments