Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

“Oživljavanje” žena heroja iz 19. i 20. veka

Počevši od filma “Downton Abbey” čija je premijera zakazana za 20. septembar, preko biografije o Virginiji Woolf i njenim kapricioznim boemskim aferama, pa sve do drame o Jane Austen pod nazivom “Sanditon” – sve kultne ličnosti iz 19. i 20. veka ponovo su pred nama – žive, stvarne i i te kako zanimljive za posmatranje iz nekog novog ugla. Ova tri ostvarenja obavezno dodaj na svoju #mustwatch listu za septembar!

Food spa

Ovo je trend koji bih zaista želela da isprobam! Dakle, umesto da odlaziš u spa centre koji se bave tvojim telom spolja, sada ti je na raspolaganju spa centar koji se tvojim telom bavi iznutra – hrani ga najboljim i najdivnijim ukusima. Verujem da je ovo zaista dobro iskustvo, naročito za gurmane, i da ono čuveno “ooom” ovde lako prelazi u – “yuuum”!

Kanada

Airbnb je primetio da je pretraga smeštaja u Regini (Kanada) porasla za čak 328%, dok su mnogi travel vodiči ocenili Montreal kao destinaciju broj 1 za grupna putovanja. Možda je do lišća u prelepim jesenjim bojama ili javorovog sirupa (i američkih palačinki uz njega!)? Bilo kako bilo, definitivno smo spremni da spakujemo kofere i uputimo se na sever!

Čizme u viktorijanskom stilu

Verovatno jedini razlog zašto neki jedva čekaju jesen jesu čizme i to čizme na pertlanje! Ove sezone je jedan poseban model zanimljiv i doživljava ozbiljan uzlet, a reč je o čizmama u viktorijanskom stilu. Viđene su na gotovo svim revijama, počevši od Calvin Klein pa sve do Yuul Yie, a polako se “iseljavaju” i na ulice modnih prestonica. Uz midi haljine ili kul farmerke, ovakav odabir obuće može biti i te kako zanimljiv.

View this post on Instagram

We're obsessed! Introducing TEE #JoMercer

A post shared by Jo Mercer (@jomercershoes) on

Naslovna fotografija: instagram.com/fendi

Ivana

Editors choice