Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

“Oživljavanje” žena heroja iz 19. i 20. veka

Počevši od filma “Downton Abbey” čija je premijera zakazana za 20. septembar, preko biografije o Virginiji Woolf i njenim kapricioznim boemskim aferama, pa sve do drame o Jane Austen pod nazivom “Sanditon” – sve kultne ličnosti iz 19. i 20. veka ponovo su pred nama – žive, stvarne i i te kako zanimljive za posmatranje iz nekog novog ugla. Ova tri ostvarenja obavezno dodaj na svoju #mustwatch listu za septembar!

Food spa

Ovo je trend koji bih zaista želela da isprobam! Dakle, umesto da odlaziš u spa centre koji se bave tvojim telom spolja, sada ti je na raspolaganju spa centar koji se tvojim telom bavi iznutra – hrani ga najboljim i najdivnijim ukusima. Verujem da je ovo zaista dobro iskustvo, naročito za gurmane, i da ono čuveno “ooom” ovde lako prelazi u – “yuuum”!

Kanada

Airbnb je primetio da je pretraga smeštaja u Regini (Kanada) porasla za čak 328%, dok su mnogi travel vodiči ocenili Montreal kao destinaciju broj 1 za grupna putovanja. Možda je do lišća u prelepim jesenjim bojama ili javorovog sirupa (i američkih palačinki uz njega!)? Bilo kako bilo, definitivno smo spremni da spakujemo kofere i uputimo se na sever!

Čizme u viktorijanskom stilu

Verovatno jedini razlog zašto neki jedva čekaju jesen jesu čizme i to čizme na pertlanje! Ove sezone je jedan poseban model zanimljiv i doživljava ozbiljan uzlet, a reč je o čizmama u viktorijanskom stilu. Viđene su na gotovo svim revijama, počevši od Calvin Klein pa sve do Yuul Yie, a polako se “iseljavaju” i na ulice modnih prestonica. Uz midi haljine ili kul farmerke, ovakav odabir obuće može biti i te kako zanimljiv.

View this post on Instagram

We're obsessed! Introducing TEE #JoMercer

A post shared by Jo Mercer (@jomercershoes) on

Naslovna fotografija: instagram.com/fendi

Ivana

Editors choice