Pre tačno deset godina, muzičko nebo je postalo bogatije za još jednu zvezdu – Lejdi Gagu. Kao klinka od svega 22 godine, Gaga se ozbiljno posvetila tome da pokaže svetu šta zna i ume i, naravno, skrene pažnju na sebe. Iskreno, tada nisam ni slutila da će Lejdi Gaga biti ono što je danas. Pa, pogledaj je samo! Ozbiljna, vredna žena, diva, modna ikona, izvrsni vokal i glumica, sa ozbiljnim porukama koje svojim radom i javnim pojavljivanjem prenosi svetu. Nema više ekscentričnih spotova i haljina od mesa. Lejdi Gaga je sada pokazala svoje pravo lice i – svet je oduševljen!

Njena “normalizacija” i otkrivanje su kulminirali sa albumom “Joanne” u kome je iskreno, otvoreno, bez ikakve zadrške pevala, plakala i patila, da bi nas u potpunosti, apsolutno, zauvek osvojila svojom ulogom u trenutno (i verovatno još dugo, dugo) aktuelnom filmu “A Star is Born” u kome je pokazala da njen glas ne poznaje granice, baš kao ni njen talenat. Mišljenja o ovom rimejku su možda podeljena, ali tvrdim da moraš da odgledaš film! Priča će te sigurno dirnuti, a muzika u potpunosti osvojiti. Pa evo mi u redakciji već danima slušamo soundtrack i topimo se od predivnosti (OK, nekome je počelo da smeta slušanje na repeat ali – u manjini je)!

Uglavnom, Lejdi Gaga koju poznajemo danas je nekako ogoljena, više nego ikada svoja, prirodna i nesputana i čini se da više nema potrebu za skrivanjem iza izdanja za koja mnogi kažu da niko normalan to ne bi obukao. Čini se da je najzad rešila da pokaže ko je ona zaista i da svojim primerom inspiriše žene celog sveta da se pokrenu, da se bore za sebe i svoje snove. Ne znam, možda kod nekog drugog to izgleda namešteno, fejk, samo zarad publiciteta, ali nakon svega što sam od Gage videla u poslednje vreme – verujem joj! 100%!

Comments