Ne, ne šalim se! Stvarno je moguće raditi za Kardašijanove! Pa, svako mora da započne karijeru negde, a čuvena porodica Kardašijan smatra da je baš super omogućiti mladima koji još uvek nemaju radnog iskustva da to promene upravo kod njih, tačnije, u Jenner Communications-u. U suštini, reč je o neplaćenoj part-time praksi koja obuhvata mnogo toga (ni ne nadaj se da je nešto glamurozno kako bi na prvu loptu pomislila) i verovala ili ne, postoje osobe koje su zaista radile ovo! I baš one nemaju toliko reči hvale…

Uglavnom, u porodici Kardašijan možeš da radiš kao lični asistent, a neka od tvojih zaduženja bi bila pomaganje oko organizacije i sređivanja kuće, kupovine, pakovanja poklona, dece i njihovih igračaka, pasa… Pa, zvuči zanimljivo… Ili ipak ne?

Kada je reč o uslovima, moraš biti student, moraš imati svoj auto i živeti na području Los Anđelesa, a takođe je bitno i to da možeš da radiš ponedeljkom, sredom i petkom od 9:30h do 18h. Pih, ne ispunjavam ni jedan jedini uslov!

Jenner Communications je predstavljen kao uspešna kompanija koja radi sa crème de la crème rijaliti zvezdama (samim sobom, OK), a njihov idealan kandidat je aktivan student kojeg neće plaćati, ali će mu platiti školarinu, osoba koja je izuzetno zainteresovana za učenje i rad u industriji zabave, nezavistan, domišljat, organizovan, a kako kažu poslodavci, rad u ovoj kompaniji je savršena prilika da i “obični smrtnici” saznaju kako je to biti deo celebrity klana.

Comments