Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Ne postoji srećnije i prijatnije mesto na svetu od sopstvenog doma, okruženja koje si sama stvorila, mesta koje je u svakom pogledu tvoja odlika. Prostor u kojem boraviš veći deo tvog života sigurno želiš da bude prostran, komotan, opuštajuć i da kod tebe podstiče uvek dobro raspoloženje. Da bi to postigla, potrebno je da redovno održavaš stanje u njemu, kao i da ga povremeno osvežavaš nekim potrebnim promenama.

Nebitno je da li je u pitanju mala ili ogromna kvadratura, ako praviš ispravne poteze i služiš se određenim pravilima za postizanje opuštajuće atmosfere, i u najmanjoj sobi možeš stvoriti efekat prostranosti. Poznato ti je da više svetlosti i svežine čine prostor prijatnijim i pozitivno utiču na tvoje raspoloženje, pa smo izdvojili nekoliko trikova pomoću kojih ćeš lako moći da stvoriš svoj idealan kutak – oazu ispunjenu čistinom i blistavošću!

Počni sa “izbeljivanjem”

Znaš da bela boja otvara, čini vizuelno proširivanje. Zapravo, bela nije boja već ishod rasipanja svetlosti, a sigurno je baš to ono što želiš u svom domu. Postaraj se da imaš što više belih detalja, dakle nameštaj, tepihe, belo okrečene zidove. Na taj način ćeš dopustiti svetlosti da se konstantno zadržava u prostoru i svojom blistavošću stvara vedriji osećaj.

Koristi mat boje

Efekat mekoće ublažava i postiže nežniji utisak (poput stvari za bebe). Mat boje sadrže u sebi određenu dozu svemoguće bele zbog kojih dobijaju takav završetak, pa je poželjno da i njih uključiš u stvaranje svog idealnog enterijera. I one takođe doprinose vizuelnom proširivanju i svežini.

enterijer 1 #interiordesign: Učini svoj dom svetlijim i prostranijim

Editors choice