Ljubitelji lepog i jedinstvenog enterijera sada više nego ikada imaju priliku da se inspirišu na instagramu. Instagram jeste bio naša prva stanica u potrazi za nekim novim idejama kada je uređenje enterijera u pitanju, međutim, sada je to sve malo drugačije.

Naime, nakon što se ceo svet povukao u svoja četiri zida, a gotovo sve spoljne aktivnosti su zabranjene i najiskrenije društveno nepoželjne za kačiti ih na mreže, influnserke i ostale poznate ličnosti morale su, kako bi ostale prisutne na online nebu, da okače i po koju fotografiju iz svog doma. Tako smo saznali kako izgledaju domovi mnogi poznatih ličnosti. I zaista uživamo, jer sada možemo da vidimo i drugu stranu poznatih, da ocenimo njihov stil i što je najvažnije, da im ukrademo po koji trik. 

Jedna od najpopularnijih svetskih modela Emily Ratajkowski takođe spada u grupu ovih poznatih koji su sve više počeli da dele svoj dom na Instagramu. Naime, Ratajkowski je i mnogo pre izolaciji delila fotografije njenog doma. Nju volimo zbog njenog slobodnog duha, zbog njene harizme i zbog njenog potenciranja na ženskom zdravlju, ali i zbog toga što je dovoljno otvorena i što ohrabruje žene kada je u pitanju njihova seksualnost. A njen dom? Njen dom će vas ostaviti bez teksta.

Ono što prvo primećujemo jeste da Emily i njen suprug obožavaju boje i savršeno ih dobro uklapaju. Džinovski ćilimi, keramički sto i umetnička slika na zidu. To je samo jedan kutak u njihovoj vili. I pored mnogo boja i detalja sve deluje veoma umereno i ovaj njen kutak zaista deluje umirujuće posebno zbog nežne zelene boje koja se perfektno slaže uz zelenilo koje dopire sa druge strane.

Ono što takođe primećujemo na njenim fotografijama jeste činjenica da je stan veoma svetao, svetlost dopire sa svih strana, a u takvim kućama i stanovima je najprijatnije živeti. I dalje primećujemo mermerne elemente i ćilime koji se nalaze gotovo u svim prostorijama. Na jednom zidu je okačena i njena fotografija sa Instagrama, sa brojem lajkova i određenim komentairma, urađena u prirodnoj veličini. Zanimljiv izbor svakako i nešto što do sada nismo videli. 

Comments