Ljubitelji lepog i jedinstvenog enterijera sada više nego ikada imaju priliku da se inspirišu na instagramu. Instagram jeste bio naša prva stanica u potrazi za nekim novim idejama kada je uređenje enterijera u pitanju, međutim, sada je to sve malo drugačije.

Naime, nakon što se ceo svet povukao u svoja četiri zida, a gotovo sve spoljne aktivnosti su zabranjene i najiskrenije društveno nepoželjne za kačiti ih na mreže, influnserke i ostale poznate ličnosti morale su, kako bi ostale prisutne na online nebu, da okače i po koju fotografiju iz svog doma. Tako smo saznali kako izgledaju domovi mnogi poznatih ličnosti. I zaista uživamo, jer sada možemo da vidimo i drugu stranu poznatih, da ocenimo njihov stil i što je najvažnije, da im ukrademo po koji trik. 

Jedna od najpopularnijih svetskih modela Emily Ratajkowski takođe spada u grupu ovih poznatih koji su sve više počeli da dele svoj dom na Instagramu. Naime, Ratajkowski je i mnogo pre izolaciji delila fotografije njenog doma. Nju volimo zbog njenog slobodnog duha, zbog njene harizme i zbog njenog potenciranja na ženskom zdravlju, ali i zbog toga što je dovoljno otvorena i što ohrabruje žene kada je u pitanju njihova seksualnost. A njen dom? Njen dom će vas ostaviti bez teksta.

Ono što prvo primećujemo jeste da Emily i njen suprug obožavaju boje i savršeno ih dobro uklapaju. Džinovski ćilimi, keramički sto i umetnička slika na zidu. To je samo jedan kutak u njihovoj vili. I pored mnogo boja i detalja sve deluje veoma umereno i ovaj njen kutak zaista deluje umirujuće posebno zbog nežne zelene boje koja se perfektno slaže uz zelenilo koje dopire sa druge strane.

View this post on Instagram

Getting there ✨

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ono što takođe primećujemo na njenim fotografijama jeste činjenica da je stan veoma svetao, svetlost dopire sa svih strana, a u takvim kućama i stanovima je najprijatnije živeti. I dalje primećujemo mermerne elemente i ćilime koji se nalaze gotovo u svim prostorijama. Na jednom zidu je okačena i njena fotografija sa Instagrama, sa brojem lajkova i određenim komentairma, urađena u prirodnoj veličini. Zanimljiv izbor svakako i nešto što do sada nismo videli. 

View this post on Instagram

v meta lifestyle.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Comments