10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Internacionalna škola u Beogradu uvodi jedinstveni program stipendiranja učenika sa izuzetnim akademskim potencijalom. Zahvaljujući ovom programu, dva učenika iz Srbije, koji inače ne bi mogli sebi da priušte da pohađaju ISB, imaće priliku da dobiju stipendiju za školovanje u ISB tokom svoje dve do četiri završne godine srednje škole.

Prvi put od svog osnivanja, najstarija Internacionalna škola u Beogradu ponudiće odabranim učenicima mogućnost sticanja diplome međunarodne mature (International Baccalaureate Diploma). Stipendisti će biti odabrani na osnovu visokog poznavanja engleskog jezika, prethodnog uspeha u školi i učešća u vannastavnim aktivnostima, postignutih rezultata na testu škole, kao i finansijskih ograničenja njihove porodice.

Dva talentovana učenika iz zemlje domaćina dobiće priliku da steknu međunarodno obrazovanje visokog kvaliteta tako što će se u našoj školi besplatno školovati tokom svoje dve do četiri završne godine srednje škole. Izuzetno nam je drago što je i Ministarstvo prosvete prepoznalo značaj programa i podržalo nas u spovođenju ove ideje” – izjavio je dr Robert Riš, direktor Internacionalne škole u Beogradu.

US 11 Internacionalna škola u Beogradu stipendira školovanje dva učenika škola iz Srbije

"Planiramo da nastavimo ovu praksu i u narednim godinama, sa krajnjim ciljem da u svakom razredu srednje škole imamo po jednog stipendistu.”

Stipendija obuhvata naknadu školarine, taksu za upis i taksu za školske objekte, polaganje ispita, udžbenike, kao i naknadu za prevoz i smeštaj za vreme izleta ili drugih vannastavnih aktivnosti u iznosu do 1,000 USD godišnje.

Osim što moraju biti državljani Republike Srbije, kandidati za stipendiju moraju ostvariti i odlične rezultate na testu nivoa znanja koji sprovodi ISB, a krajnji rok za prijave je 17. maj 2013.

Internacionalna škola u Beogradu osnovana je 1948. godine i ima veoma bogatu istoriju, izvanredna nastavna sredstva, požrtvovane nastavnike i moderne objekte u kojima pruža obrazovanje na svetskom nivou. Danas škola ima 363 učenika, pripadnika preko 40 nacionalnosti, od kojih je 25 odsto iz Srbije. Internacionalna škola u Beogradu član je mnogih asocijacija, među kojima su Evropski savet internacionalnih škola i Asocijacija škola centralne i istočne Evrope.

Kao ustanova koja pripada svetskom sistemu škola Organizacije “International Baccalaureate” (IB), Internacionalna škola u Beogradu svesna je značaja raznolikosti učeničke populacije, izgradnje čvrstih veza sa lokalnom zajednicom i promovisanja izuzetnih akademskih sposobnosti.

 

Editors choice