U periodu pandemije brojne javne ličnosti morale su da pronađu druge načine na koje će se povezati sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, te su neki pokrenuli svoj podkast, Patreon ili YouTube kanal, dok su se neke od naših omiljenih poznatih ličnosti odlučile da naprave svoj internet book club! S obzirom na to da je situacija sa virusom i dalje i te kako ozbiljna, a pred nama je duga i hladna zima, predlažemo vam da se pridružite nekim od ovih klubova namenjenih ljubiteljima pisane reči i razmenite svoje utiske sa svojim omiljenim javnim ličnostima, ali i ljudima iz različitih delova sveta. Ovo su neki od naših omiljenih internet book clubova i ljudi koji stoje iza njih.

Kaia Gerber

Mlada manekenka dane u karantinu je uglavnom provodila čitajući knjige, a s obzirom na to da su njeni pratioci na društvenim mrežama bili izuzetno radoznali i želeli su da čuju njene utiske, odlučila je da pokrene svoj klub za ljubitelje knjige. Jednom mesečno putem Instagram livea Kaia se uključuje kako bi sa svojim pratiocima razgovarala o knjizi koju su čitali tokom tog meseca, a neretko u svoj live video uključi i neke od najaktivnijih komentatora. Česti gosti u njenom book klubu su i njena majka Cindy Crawford, ali i zvezde poput Charlotte Lawrence.

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney publici je dobro poznata po ulozi u seriji Euphoria, a pauzu od snimanja serije iskoristila je kako bi se povezala sa svojim fanovima putem različitih knjiga. Njen klub knjiga nastao je u saradnji sa internet magazinom Bustle i o pročitanim knjigama sa njom možete diskutovati na posebnom forumu na sajtu, ali i putem njenog Instagram livea jednom mesečno.

Comments