POSAO: Tražimo SOCIAL MEDIA MANAGER-a – priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

Top 5 jesenjih boja za kosu koje preporučuje celebrity colorist Min Kim

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

1/2

Stigao je i taj period kada razmišljaš da li ti je zimus zaista bila potrebna ona količina hrane i žališ za tim što te je po ružnom vremenu mrzelo da odeš do teretane i uradiš trening. Posledice nisi uviđala sve do sad kada su slojevi odeće počeli da se skidaju, a oni na telu sve više da se primećuju. Zvuči poznato zar ne? I verovatno sada razmišljaš na koji način “problem” da rešiš do leta i da li je to uopšte moguće?

Ne brini, moguće je, a kako bi ti pomogli razgovarali smo malo na ovu temu sa Anastasijom Ražnatović, koja nam je otkrila neke njene tajne i trikove kako pored obaveza koje ima, uspeva uvek da izgleda neverovatno. Na kraju krajeva, videla si sigurno bar jednom njene slike na instagramu – koja devojka ne bi želela da joj haljina tako dobro stoji!

WANNABE MAGAZINE : Reci nam kako pored svih obaveza koje imaš uspevaš da održiš dobru figuru?

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ : Iako imam gust raspored skoro svaki dan, a često i putujem, zaista mi je važno da u svom tom haosu stignem da mislim i na sebe. Vrlo lako mi se dešava da se izgubim u moru obaveza, stoga se trudim da upravo trening bude neizostavan deo mog dana i period kada ću moći da se isključim. Meni trening zapravo dođe kao odmor i vreme za mene.

Kažeš da ti je trening važan, koliko često ideš u teretanu?

Idem u teretanu kad mi vreme to dozvoli, međutim, kao što sam već i napomenula, često mi se dešava da mi na putu stoje obaveze. Slagala bih kada bih rekla da sam u teretani svaki dan, ali se trudim da to bude što češće. Realniji scenario je da će me neko od ukućana zateći u sobi kako vežbam.

Tako štedim sebi vreme, ne moram da pakujem stvari za trening i da gubim dodatno vreme odlazeći u fitnes centar. Razumeju me sigurno devojke. Za nas i odlazak na trening predstavlja posebnu proceduru spremanja. Trudim se da ne nalazim izgovore i zato kad nisam u teretani uradim neki kratak trening kog kuće.

IMG 0842 Facetune 03 05 2018 18 07 22 Anastasija Ražnatović otkriva svoje tajne za postizanje dobre figure (Intervju)

Kako onda izgleda kada treniraš sama kod kuće, imaš li neki program koji pratiš?

Imam program koji pratim i koji mi olakšava vežbanje. Kao što sam napomenula, to su uglavnom kratke vežbe i treninzi koje gledam na youtubeu, a koje su deo Herbafast Academy programa. Svaki dan se fokusira na neku drugu grupu mišića, tako da jedan dan radim vežbe za stomak, drugi za noge, itd… Idealno je za nekoga ko nema vremena poput mene, a ko opet s druge strane ne želi da mu dan prođe bez vežbanja.

Editors choice