Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Koliko ishrana kod tebe igra važanu ulogu kada je briga o figuri u pitanju?

Uh, to je zapravo deo koji mi najteže pada. Zaista volim da jedem i da uživam u hrani. Naravno, pazim šta jedem i važna mi je zdrava ishrana. Zapravo mi je u svemu tome najveći problem što mi se dešava da nekad u gužvi preskočim neki od obroka. Svesna sam da je to jedna od loših navika i trudim se to da popravim.

IMG 0755 Facetune 03 05 2018 18 01 28 Anastasija Ražnatović otkriva svoje tajne za postizanje dobre figure (Intervju)

Ono što mi u ovom slučaju pomaže jeste poseban režim ishrane koji pratim, a koji sam dobila uz plan treninga. Kako je doručak obrok koji najčešće preskačem, uz ovaj plan se trudim da ga spremim uveče, tako da ga ujutru samo ponesem.

Pošto pratiš poseban plan ishrane, da li si morala da se odrekneš nečega što posebno voliš da jedeš?

Malo bolje kad razmislim, ipak mi je ovo bio najteži deo.Možete da pretpostavite, kao i većini i meni je slaba tačka slatko. Radim na tome i pokušavam da smanjim torte, kolače i slatkiše, pošto to još uvek nisam uspela da smanjim u svojoj ishrani.

Uzevši u obzir da nije bilo toliko odricanja u čemu je onda tajna?

Zapravo, pored toga što radim vežbe i što se trudim da jedem zdravo, koliko je to moguće i koliko mi vreme dozvoljava imam i malu “pomoć.” Odnosno, ono što meni dodatno pomaže da održim liniju jesu biljna vlakna koja pijem pre ručka i ukoliko imam kasne obroke pre večere. Zbog toga sam sita i ne jedem količinski mnogo hrane posle toga. Pola sata pre ručka popijem Herbafast Fiber napitak koji je na bazi biljnih vlakana i on mi pomaže sa apetitom.

Kada ti pričaš zvuči jednostavno, šta bi onda savetovala devojkama koje žele ovog leta da uskoče u kupaći sa samopouzdanjem?

Nema posebne filozofije, zdrava ishrana i vežbanje su ključ, a ukoliko su im potrebni malo brži rezultati do leta, onda im svakako savetujem da primene i “dodatnu pomoć” u vidu dijetetskog suplementa, koji u spoju sa dobrom ishranom i treningom mogu da daju sjane rezultate. Meni je uspelo. Važna je posvećenost i istrajnost u svemu ovome, jer i sama znam koliko je nekad teško balansirati sa obavezama i naći vremena za sebe.

Ukoliko želiš da probaš tajni recept Anastasije Ražnatović, sada to možeš uraditi online  klikom na link.

Editors choice