Avon je jedna od vodećih kompanija kada je kozmetika u pitanju i mnoge žene se rado odlučuju za njihove proizvode.

Sa Avon Sales Liderkama Nicol Pap, Marijom Divljan, Katarinom Stefanović i Aleksandrom Baščarević razgovarali smo o njihovim karijerama u kompaniji Avon, ali i omiljenim beauty ritualima i proizvodima bez kojih ne mogu da zamisle svoj dan.

WANNABE MAGAZINE: Tvoja priča sa Avonom je počela kada si imala 18 godina. Možeš li da kažeš da ti se uz Avon ostvario san?

NICOL PAP: Definitivno! Kada sam pre 20 godina otkrila Avon, nisam mogla ni da pretpostavim da će svet kozmetike i nege postati moj život. Danas mi najveće zadovoljstvo predstavlja to što svojim primerom mogu da inspirišem druge žene i pokažem im kako uz pomoć Avona mogu da promene život iz korena. Ne samo što pozicija Sales Liderke može da im omogući finansijsku nezavisnost, već zaista dobijaju priliku da rade nešto u čemu uživaju. To je neopisivo dobar osećaj, jer se radujete svakom novom danu, bez stresa i opterećenja.

Nicole Pap Intervju: Avon Sales Liderke

Kada završiš sa poslovnim obavezama, šta je ono što radiš za sebe? 

NICOL PAP: Porodica mi je na prvom mestu, uživam u tome da provodim vreme sa ćerkicom, kojoj posvećujem svaki slobodan trenutak. Obožavam putovanja, pogotovo kada uspemo porodično da se organizujemo i otputujemo na neku lepu destinaciju. Spa vikendi su nešto čime posebno volim da se počastim, pomažu mi da napunim baterije i da sveža i odmorna krenem u nove uspehe.

Uz Avon stalno si u toku sa beauty trendovima. Koji bi izdvojila kao svoj omiljeni?

NICOL PAP: Najviše volim da eksperimentišem sa novim trendovima u šminkanju, koje pre svega diktira sezona. Proleće i leto su pogotovo inspirativni, pogodni za igranje različitim nijansama i isprobavanje neobičnijih look-ova. Na primer, trenutno su najaktuelnije upadljive trepavice, sa tzv. lutkastim efektom. Dovoljno je da izvučete trepavice na donjem kapku isto onoliko koliko su izvučene na gornjem – rezultat će vas oduševiti!

Nicole Pap 2 Intervju: Avon Sales Liderke
Comments