Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Aplikacije koje su ti neophodne za organizovaniji i sređeniji život

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

1/3

Proteklih nekoliko dana jedna od najvažnijih vesti u domaćim, ali i medijima iz regiona, bila je definitivno haljina koju je Madona nosila tokom jedne luksuzne i važne svadbene ceremonije. I ne bi se toliko govorilo o tome, da haljina zapravo nije rad domaćeg dizajnera, Borisa Kargotića koji stoji iza modnog brenda DeMode Jewelry. Priznanje radu i trudu, a najpre kreativnosti i odličnim idejama svakom dizajneru jeste upravo kada njegove kreacije nose svetske zvezde koje su prepoznatljive po svom stilu, pa su tako u prošlosti Borisove modele osim domaćih zvezda, nosile i Niki Minaž, Lejdi Gaga, Bijonse, međutim, trenutak kada je kraljica popa objavila fotografiju u njegovoj haljini na svom Instagram profilu izazvao je “histeriju”. O svemu onome što je prethodilo toj fotografiji, a priča je prilično napeta i zanimljiva, osećanjima koja su ga preplavila kada ju je slučajno ugledao na svom telefonu, te svemu onome što se dešavalo posle, a imalo je prilično razočaravajućih trenutaka, Boris je pričao za naš magazin. Zato, nemojte propustiti ovaj intervju, jer “krije” celu priču saradnje između DeMode brenda i jedne od najvećih zvezda današnjice, Madone.

Kako je došlo do saradnje sa Madonom?

Madonin stilista me je kontaktirao putem WhatsApp-a jer danima nije dobio odgovor na mail-ove koje nam je slao. Naime, imali smo problem u sistemu i nikada nam nije stigao njegov mail. Poslao je paničnu poruku: “Sutra je fiting, zasto niko ne odgovara?” Njegovu poruku sam dobio poredveče i nije bilo nikakve šanse, da na bilo koji način, pošaljemo naše komade i da budu sutra u Londonu. Pošto sam shvatio da je ovo prilika koja se ne propušta i možda samo jedna takva u karijeri, spakovao sam sve što imam na legeru, kupio kartu, bukirao hotel i odmah odleteo za London. Sutradan sam odneo stvari koje su tražili u hotel u kom je bio smešten ceo Madonin tim, ostavio u lobiju i poneo sve svoje nade i snove sa sobom po ulicama Londona. Kasno uveče, javili su mi da Madoni ništa ne odgovara, da joj je sve veliko. Javili su mi da dođem po stvari ako sam još tu. Međutim, stilista je imao želju da mi se zahvali i da se upoznamo. Bio je oduševeljen našim stvarima. Nije se pretvarao, zaista me je gledao u čudu i raspitivao se o tome kako radimo, koliko nam vremena treba za jedan ovakav komad. Na kraju me je pogledao i rekao: “Ako su vam sve stvari ovoliko dobre, nemate zašto da se brinete. Ja sam stilista Beyonce, Madonne i Fergi. Sledeći put će upaliti.” Dao mi je neku nadu, neki vetar. Bio je iskren. Zaista je bio iskren. Tako je i bilo. Prošlo je nepunih deset dana, kada je sledeći put zvao. Madoni se svidela jedna haljina i htela je da joj je pošaljemo. Poslali smo četiri haljine i ovaj put ćutali o tome, nismo nikome govorili… Nekako se intimno nadali i sanjali, ali i dalje smatrali to malo verovatnim. Svaki put kada bih zamislio da se to dešava, prekinuo bih sebe u toj radosti, da se opet ne rastužim kada se desi neuspeh.

boris kargotić demode madona 1 Intervju: Boris Kargotić o saradnji sa Madonom i osećanjima kada je video u DeMode haljini

Editors choice