Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Intervju: Dejana Petrović, „Draft master“

Intervju: Dejana Petrović, „Draft master“

1/3

Mislili ste da je točenje piva „muška stvar“? Dejana Petrović će vas uveriti u suprotno! Ona je jedna od 15 žena na celom svetu koja poseduje sertifikat „Draft Master“ i čuvenu značku koje je dobila nakon obuke Star Serve u HEINEKEN centru u Amsterdamu. Dejana za naš magazin otkriva kako izgleda biti jedina žena u Srbiji koja se bavi ovim poslom i koja je tajna savršeno natočene čaše piva.

WANNABE MAGAZINE: Kao jedini sertifikovani Draft master u Srbiji ispred kompanije HEINEKEN, možete li nam reći nešto više o Star Serve ritualu točenja piva?  

DEJANA PETROVIĆ: U skladu sa svojom brend filozofijom, HEINEKEN konstantno teži inovativnim pristupima tržištu. Zbog toga smo mi u HEINEKEN-u, pored kvaliteta, posvećeni i točenju i posluživanju, kako bismo svim ljubiteljima piva pružili potpuno zadovoljstvo. Star Serve ritual počinje ispiranjem čaše kako bi bila čista i hladna, nakon čega dolazi točenje pod uglom od 45 stepeni da bi se dobila kvalitetna pena. Zatim se, pravilnim potezom, pena ukloni, proveri se da li ima dovoljnu visinu i čaša se posluži tako da logo bude okrenut ka potrošaču. Iskustvo nam govori da će savršeno natočenu čašu piva prema našoj Star Serve proceduri, ljudi pre uzeti nego običnu čašu piva.

dejana 2 Intervju: Dejana Petrović, „Draft master“

Kako ste došli na ideju da organizujete takmičenje za najboljeg točioca piva u Srbiji?

Pozitivna iskustva iz 2015. godine inspirisala su nas da odemo korak dalje, pa smo ove godine pored edukacija barmena odlučili da po prvi put organizujemo takmičenje za najboljeg točioca piva u Srbiji. Takmičenje će biti održano 28. marta u Mikser House-u, a najbolji barmeni iz cele Srbije će se boriti za glavnu nagradu – put u Amsterdam na veliko svetsko finale takmičenja 19. i 20. aprila. Na ovaj način želimo da opravdamo titulu vodećeg premium brend piva u svetu i pružimo priliku Srbiji da se pokaže na svetskoj pivskoj sceni.

Editors choice