O izvanrednosti predivne srpske modne dizajnerke Ines Janković suvišno je govoriti! O veličanstvenosti njenih kreacija i brenda Ines Atelier još više, jer njihova popularnost dovoljno govori u prilog. Kada smo pre pet godina sa njom radili intervju, Ines je bila na početku blistave karijere. Danas je ona priznata modna dizajnerka, za čije se revije traži karta više, čije se kolekcije raskošnih odevnih komada, venčanica i nakita nalaze na listi želja svih dama u Srbiji, ali i šire, dok se njene kreacije mogu videti na crvenom tepihu Kanskog i Venecijanskog festivala. Mnogo je povoda za nastanak ovog intervjua, pa zato nikako ne propustite priliku da ga pročitate, jer smo sigurni da ćete uživati!

WANNABE MAGAZINE: Na nedavno završenom Belgrade Fashion Week-u, dobili ste nagradu Wannabe Magazine-a za “Najbolju digitalnu prezentaciju”. Koliko Vam ova nagrada znači i koliko je umetnicima koji stvaraju u modernom dobu, internet značajan vid predstavljanja?

INES JANKOVIĆ: Rekla bih da je u današnje vreme internet prezentacija najdelotvorniji oblik marketinga. Sigurno 50 posto uspeha brenda zavisi od vašeg online portfolia. Kada ste nam uručili ovu nagradu, bila nam je zaista velika čast jer je neko prepoznao koliko pažnje polažemo na ovaj deo prezentovanja.

IMG 3094 Ines Janković, modna dizajnerka

WANNABE MAGAZINE: Kada smo zadnji put radili intervju, bili ste tek predstavili svoju kolekciju “Birkin Rapsody” i revijom oduševili sve modne znalce u Srbiji. Od tada je prošlo više od pet godina. Koliko se Ines Janković promenila za ovih pet godina, a koliko su se, sa njom, menjale i njene kreacije?

INES JANKOVIĆ: Moj brend, pa sa njim i ja, postali smo zreliji, sa jasnim idejama. Kada to kažem, mislim pre svega na vrednosti koje propagiramo. Postavili smo temelje pre 4 godine i vremenom se to “utkalo” u sve što radimo. Sada smo stabilan brend sa prepoznatljivim senzibiltetom, koji se iz godine u godinu širi.

Comments