Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Verujemo da ne postoji osoba koja danas nije čula za Janu Dačović – mega uspešnu tinejdžerku koja sa svega 18 godina iza sebe ima ozbiljan YouTube kanal sa skoro 290 hiljada pratilaca i velikim brojem video snimaka koji kroz savete i ideje tinejdžerima širom zemlje i regiona pomažu u svakodnevnim aktivnostima. Ona je preslatka, spontana, prirodna i baš kao i svaka od nas, zbog čega je devojke obožavaju, a mnoge maštaju da jednog dana i same budu podjednako uspešne u poslu kojim se bave. Kako kaže, ona nije drugačija od svojih vršnjakinja, a baš zato i ume da im se približi i kroz svoje vlogove bude deo njih – drugarica koja deli najbolje savete u svakoj ženskoj ekipici.

Intervju Jana Dačović YouTuberka 2 Intervju: Jana Dačović, YouTuberka

Otkako je zaradila svoj prvi dolar, Jana Dačović zna da je vlogovanje ono što želi da radi celog života, a kako je krenula, možemo samo da naslutimo koliko daleko će dogurati! I mi joj držimo palčeve!

Intervju Jana Dačović YouTuberka 3 Intervju: Jana Dačović, YouTuberka Intervju Jana Dačović YouTuberka 5 Intervju: Jana Dačović, YouTuberka

Editors choice