Ako i vi imate problema sa “gužvom” u tašni u toj meri da ne znate gde ste zaturile hemijsku olovku, mobilni telefon, a slušalice su vam ponovo zamršene, možda je vreme da nabavite sebi jednu Libru – torbicu koja će napokon uneti red i organizovanost u vaš život. Upravo zato, razgovarali smo sa Jelenom Đaković, kreatorkom brenda Libra, o tome šta ju je inspirisalo da počne da kreira Libra torbice, šta ih izdvaja u odnosu na sve ostale modele, a objasnila nam je i zašto je potrebno da svaka žena ima makar jednu ovakvu torbicu.

WANNABE MAGAZINE: Kažete da je Libra ostvarenje vašeg sna. Šta vam je to ona donela?

JELENA ĐAKOVIĆ: Libra je moj povratak u kreativnost, u organizovanu kreativnost.

Malo se šalim, ali u stvari nije daleko od istine.

Libra je prvenstveno nastala kao rešenje jednog ženskog životnog problema – da sve što mi je potrebno imam pri ruci, a da bude uredno složeno i organizovano, u ogromnoj tašni. Donela mi je to da nikada više ne moram da kopam po tašni da pronađem ono što tražim i da nikada više ne delujem neorganizovano.

libra 1 Intervju: Jelena Đaković, kreatorka brenda Libra + GIVEAWAY

Sa Librom su sve vaše stvari uredno organizovane i na jednom mestu. Koliko nam to vremena štedi u svakodnevnom haosu? Može li se reći da je Libra ostvarenje snova i svih savremenih žena?

Ja bih definitivno rekla da jeste. Znam da je meni postala nezamenljiva i verujem da je većini žena, ako ne svim, to upravo ono što im je bilo potrebno. Libra štedi vreme koje se potroši u traženju stvari po tašni, ali još više, ono vreme koje vam je potrebno da iz jedne tašne stvari prebacite u drugu, ono vreme koje je potrebno da izvučete sve što vam treba za sastanak ili izlazak i ponesete samo to sa sobom… Ja sada imam dve u tašni. U jednoj mi je sve za sastanke – rokovnik ili tablet, vizit kartice, olovka, USB, telefon, eventualno papiri koji su mi potrebni, a u drugoj sve što mi je neophodno za život (smeh) – ključevi, labelo, karmin, novac, maramice, vizit kartice, telefoni. Nosim jednu ili obe po potrebi, prebacujem ih iz tašne u tašnu, znam gde mi je šta u svakom trenutku, a pritom je lepo.

libra 2 Intervju: Jelena Đaković, kreatorka brenda Libra + GIVEAWAY
Comments