Bez obzira na to što ste vrlo mladi, ako nešto zaista želite – možete to i da ostvarite! Dokaz za to je i Lea Stanković, poznata jutjuberka (njen YouTube kanal možete posetiti ovde), pred kojom je sasvim sigurno uspešna karijera u svetu mode, blogova, ali i glume.

WANNABE MAGAZINE: S obzirom na to da si jako mlada, imaš svega 15 godina, kako se javila ideja da počneš da snimaš vlogove? Da li je to nešto što si oduvek želela?

LEA STANKOVIĆ: Pre otprilike godinu dana sam počela da pratim YouTube i to mi se jako dopalo. S obzirom na to da se bavim glumom od svoje šeste godine i manekenstvom kao hobijem, volim sve što je u vezi sa snimanjem i kamerom, pa sam odlučila da se i ja oprobam u tome. U tome su me podržali roditelji, naročito mama koja je to pratila zajedno sa mnom.

Intervju Lea Stanković jutjuberka 2 Intervju: Lea Stanković, jutjuberka

Kako tvoji vršnjaci gledaju na tvoj hobi? Imaš li ambicije da se ovim ozbiljnije baviš i u budućnosti?

Moje najbolje drugarice me podržavaju, bilo je i onih koji su bili protiv toga, međutim to nije uticalo na moju odluku da pokrenem YouTube kanal. Planiram da uskoro pokrenem i modni blog jer je moda nešto što me takođe zanima.

Na Internetu ima mnogo blogova i vlogova koji se bave sličnim temama. Šta je ono po čemu se ti izdvajaš od drugih?

Od malena sam se izdvajala od svojih vršnjaka malo drugačijim stilom oblačenja, na YouTube-u sam prosto svoja, onakva kakva jesam i to su verovatno mnogi prepoznali i dopalo im se.

Comments