Lili Kolins je engleska glumica i model, a sigurno ste je zavoleli u prelepoj romantičnoj priči “Love, Rosie”. Poznata glumica govorila je o svom životu u Los Anđelesu, slobodnom vremenu, karijeri, odnosu sa majkom, ali i svakodnevnoj nezi i liniji Lancôme Énergie De Vie čije je zaštitno lice.

Više od tri miliona ljudi te prati na Instagramu, jedna si od predstavnica generacije Y… Šta misliš, zbog čega ti se dive?

Volim da se zabavljam i živim u trenutku. Trudim se da što autentičnije proživim svako iskustvo. U današnjem svetu je, a naročito u poslu kojim se bavim, jako važno da sami sebe ne shvatate preozbiljno. Trudim se da moji postovi odražavaju taj stav. Delim svoje intimne trenutke i misli i podstičem svoje pratioce na interakciju. Volim da komuniciram sa njima i njihove priče i neverovatna pozitivnost su mi stalan izvor inspiracije.

Kakav je život u Los Anđelesu? Šta ti se tamo sviđa?

Život u Los Anđelesu može biti vrlo užurban, ali i izrazito opušten. Sve je stvar ravnoteže. Sviđa mi se to što mogu da budem usred Holivuda koji odiše neverovatnom atmosferom, a samo mi pola sata treba do plaže, gde mogu da uživam u prelepom zalasku sunca. Grad pruža mnogo i pulsira energijom. Avantura uvek čeka iza ugla.

lili kolins 2 Intervju: Lili Kolins, glumica

Šta ti se baš i ne sviđa ? Bez čega bi mogla da živiš?

Volela bih da ima više pešačkih zona i da ne moram toliko da zavisim od automobila. Volim da se vozim londonskom podzemnom železnicom i da lutam njujorškim ulicama. Čini mi se da se mnogo bolje osećam kad zaista “uronim” u puls grada.

Opiši nam svoj dan – kako je to biti Lili?

Moj tipičan dan definitivno zavisi od toga da li radim ili ne. Kad radim, ponekad moram da ustanem u 4 ujutru, da odem do filmskog seta pa pravo “u ruke” frizeru i šminkeru. Snimanje ume da traje zaista dugo, tako da kasno stignem kući. Pre spavanja obično gledam televiziju da odmorim mozak. Kad sam slobodna, sama kreiram svoj dnevni raspored. Volim aktivno da provodim vreme pa nakon ustajanja obično popijem šolju čaja, nešto prezalogajim i odem da trčim, planinarim ili se zabavljam na času vežbanja. Zatim obično čitam scenario ili odradim sastanke, nakon čega se nađem na ručku s prijateljima. Ponekad idemo na večeru i u bioskop. Zapravo i nemam “tipičan” dan. Spontano donosim odluke i puštam stvari da idu svojim tokom.

lili kolins Intervju: Lili Kolins, glumica

Strastvena si osoba sa mnogo različitih interesa. Kako pronalaziš energiju za sve što voliš da radiš?

Trudim se da se dobro naspavam kako bih imala dovoljno energije za sve što volim. Uvek sam imala mnogo interesa, a Los Anđeles je, srećom, grad u kome svako može pronaći nešto za sebe. Tokom godina sam uspostavila jako dobru ravnotežu koja odgovara mom užurbanom načinu života, jer uvek mogu naći i vreme za opuštanje. Ne želim da se preopteretim obavezama, želim i dalje da uživam u svemu što radim bez da mi to stvara stres. Brinem o sebi – kvalitetno se hranim, vežbam i negujem lice i telo. Srećna sam što se moji prijatelji bave različitim aktivnostima, tako da uz njih nije teško imati mnogo energije.

trans Intervju: Lili Kolins, glumica
Comments