S obzirom na to da se bavite jednim savremenim fenomenom u novoj knjizi, šta je ono što ste želeli da njome postignete, na kakvu problematiku želite da ukažete svojim čitaocima?

Upravo nazivom knjige „”Jesi online?”, odabranom formom kroz koju se pet žena konstantno dopisuju koristeći mobilne aplikacije( Facebook, Messanger, WhatsAPP, Viber, Skype, Gmail, poslovni mail itd.) i gradacijom radnje do neočekivanog završetka, želim upozoriti na problematiku današnje generacije u kojoj polako nestaju prava prijateljstva, druženja “u četiri oka”, te ljudska bliskost općenito. Pokušavam pričom poentirati na fenomen urbanog društva koji je svakim danom sve više ovisan o modernim tehnologijama, koje su u biti dvosjekli mač: s jedne strane smo u svakodnevnom kontaktu sa svojim bližnjima i/ili daljnjima, a s druge strane – pravog kontakta zapravo ni nema. Jesi on line? priča je o prijateljstvima novoga doba. Jesu li ona dovoljna? Iskrena? Prava? – saznat ćete kada pročitate moju priču.

Knjige Gore ne može i Šaka suza vrića smija Intervju: Marijana Perinić, pisac, komičarka i voditelj

Bliži se Sajam knjiga u Beogradu, gde ćete i promovisati svoju novu knjigu. Planirate li neku specifičnu promociju?

Trenutno sam u procesu pregovaranja s brojnim izdavačkim kućama da svoj novi roman “Jesi on line?” ispromoviram na beogradskom Sajmu knjiga… Nadam se samo da će me srpska publika prepoznati i podržati.

Kakvi su Vaši naredni planovi? Da li možemo uskoro možda očekivati neki Vaš stand up nastup i u Beogradu?

Velika mi je želja sve moje projekte, od stand up comedy showa “Štiklom u mozak, loptom u dupe”, večeri “Ženska priča” , pa sve do promocija knjiga proširiti na cijelu regiju , a Beograd mi se čini kao lijep početak, jer mislim da Beograđani imaju izražen osjećaj za kulturu i jako puno smisla za humor.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Slobodan Veličanin

Comments