Svi su kao mnogo kul po pitanju uskakanja u krevet, sve sami avanturisti, opušteni donžuani, veliki jebači… A mi, prevejane mačke, pravimo se naivne, a u stvari jedva čekamo. Ma daj! Prvi put sa nekim novim ume da bude zastrašujuće iskustvo.

Trema

Nemate tremu? Niste normalni! Ma koga lažete? Kuražite sebe, ili ne želite da onaj drugi provali kako ste se stisli? Ili ste dovoljno popili, da ne brinete koliko dugo ćete moći da izdržite. Alkohol usporava reakcije. Ali ume da omete erekciju. Ne strepite od toga? Laž.

Ženska trema je još kompleksnija. Šta ako joj se uopšte ne dopadne kako je dodiruje i kako se cela stvar odvija? Da li će morati da istraje kad je već ušla u tu priču, ili će moći da se izvuče i da zbriše? A šta ako joj se dopadne? Da li će je posle toga smatrati lakom ženskom? Hoće li se opet javiti? Da li se i ona njemu dopada kao i on njoj? I kako treba da se ponaša posle? Da ga hvali, da kulira, koje ludilo da glumi, da sakrije kako se stvarno oseća?

23112f4511a0df2cabe227bc4057455a Intimno ženski: Horori prvog puta sa novim partnerom

Očekivanja

Prvi put opredeljuje kakav će biti sledeći put. I da li će ga biti. Šta ako bude nespretno, nezadovoljavajuće, ili samo osrednje? Da li je to samo početak, kome treba dati šansu da se razvije? Ili treba prekinuti nešto što je počelo tako neslavno?

Žene se uvek nadaju da će prvi put odvesti putem sledećih puteva. I uvek kalkulišu. Da li da daju sve od sebe prvi put, tojest, kako da doziraju svoje ponašanje, da ne bude preterano, da ostavi utisak, ali ne pogrešan, da postavi neki kamen temeljac, na kome nešto može da se gradi, jer one čak i od kres kombinacije očekuju da bude kvalitetna u smislu komunikacije i da napreduje, u smislu poverenja i opuštenosti.

Comments