Kad je žena rešena da osvoji muškarca koji joj se sviđa, teško će joj bilo šta stati na put. Tojest, sve što joj se nađe na putu shvataće kao izazov. Filmovi su snimani o tome i u tim filmovima, ona je uvek smotana, ali rešena i na kraju ga smota. U realnosti, ona je samo preduzimljiva. Svesna pre svega, da on treba da je uoči i da mu se dopada to što vidi. A to ne znači da će kao detektiv istraživati da vidi kakav mu se tip cure sviđa, da bi se transformisala u sisatu plavušu ili intelektualku sa cvikerima, nego da će se za početak potruditi da mu se nađe u vidokrugu. Da je primeti.

Jedna izreka kaže da muškarac pripada onoj ženi koja mu prva ukrade srce, a mnogi lopovski slučajevi dokazali su istinitost ove tvrdnje. Dakle, ako žena krene od toga da se on tu ništa ne pita i da je to njena misija, nema prepreke koju neće prevazići.

Kad žena obrati pažnju na muškarca, kad se istinski fokusira na njega, ne treba joj mnogo vremena da ga upozna. Videće vrlo brzo njegove dobre i loše strane, šta ga ushićuje, a šta ga nervira, šta izbegava, a šta čini rado. Ako želi da mu se uvuče pod kožu, to u stvari, neće biti teško. Čak i ako je on na početku ne posmatra kao potencijalnu partnerku, već kao drugaricu.

How to seduce a woman Intimno ženski: Kako muškarcu da uđeš pod kožu

Comments