Depresivni ste, boli vas glava, imate nesanicu, u PMS-u ste, smanjili su vam platu, poskupela je struja, deca ređaju kečeve, ručak vam je zagoreo, a potrošili ste na taj krompir poslednje pare… Jebe vam se. Mislim figurativno, a kad dostignete figurativni nivo, vrlo lako ćete preći na praktični. Nije vam ni do čega i hteli biste da isključite mozak, da vas ne maltretira. Priključite se na orgazam, on odlično isključuje mozak.

Seks je najbolja dijeta

Pošto vam već nije ni do čega, verovatno ćete zaroniti u frižider ili pojesti onu čokoladu što ste čuvali za dete, da se utešite. Posle trenutnog olakšanja, osećaćete se kao kreten. Ko će sad da potroši te kalorije, kad vam ionako nije ni do čega? Osećaj nemoći i pobeđenosti je kompletan. Em vam nije ni do čega, em niste ni za k… E, ali to nije istina. Primenite jedan seks na brzaka, onako divljački, bez nežnosti i uživljavanja, po mogućstvu u nekoj zahtevnoj pozi (on sedi na stolici, a vi na njemu) – ritam se ubrzava, mišići pucaju, orgazam eksplodira – i već vam je bolje. Posle toga ste u stanju i da se istuširate i operete kosu sve pevušeći, da spremite večericu i izađete u šetnjicu, jedan krug pred spavanje.

166 Intimno ženski: Pet razloga zašto je seks dobar i kad vam nije ni do čega

Bolje seks, nego rmbanje po kući

Kad ste totalno sjebani, koristan je fizički angažman. To što ste isceđeni i bezvoljni, ne znači da nemate energije, nego da ste puni blokirane, loše energije, koja treba da se izbaci, razredi, procirkuliše. Akcija! Usisavanje, brisanje prašine, pranje barem jednog prozora. Uh, koji smor. Mnogo je bolje upustiti se u krevetsku akciju, makar zamolili partnera da vi samo ležite, pošto vam nije ni do čega, a on neka ne obraća pažnju. Uključićete se u nekom trenutku, i te kako. A posle ćete časkom da protrčite kroz kuću sa usisivačem i završite bar deo kućnih poslova onako iz zaleta, u dahu.

Comments