Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Zaljubiš se i odmah se predaš, s radošću i olakšanjem uranjaš u more osećanja, uživaš i osećaš se kao riba u vodi. Ali nema tu opuštenog plutanja na leđima i žmurenja na sunce što sija samo da bismo mi lepo pocrnele. Žena koja drži do sebe mora da drži sebe na oku i da se ne razbacuje svojom velikodušnošću, predanošću i pripadnošću. Ne zato što je to taktika da mu omogućite manevarski prostor, teren za lov i osvajanje – ne samo zato. Nego zato što je bolesno da neki muškarac odjednom postane centar vašeg sveta, samo zato što ste se zaljubile. To je prilično paćenički i davljenički i ugušivački. I to je ono što sadrži pojam držanja do sebe.

Držite se svog rasporeda

Ne treba da izmišljate obaveze da biste ga držale na distanci, ali ne treba ni da drastično prekrajate svoj raspored, samo zato što je on dokon, pa će se negde zapiti, dok vi pozavršavate sve obaveze. Neka ga. Videćete ga drugi put, kad ne budete napeti i razapeti i kad ne bude smrdeo na pivo. Osim ako je on uvek dokon i radije cevči pivo nego da osmisli sastanak sa vama.

9f3e6f69444902ee88b958f02894b1a0 Intimno ženski: Zašto ne treba da činiš sve za njega?

Očekujte da predloži neki sadržaj

Treba da vas izvede na piće, u bioskop, na koncert, da razmenite utiske sa nekog sadržaja i da krevet ne bude jedini teren gde se zajedno dobro zabavljate. Neophodno je da pokaže inicijativu u tom smislu, jer ako je nema na terenu osmišljavanja zajednički provedenog vremena, neće je biti nigde. A opet, ako voli sadržaje koji vama nikako ne prijaju, možda i nemate šta da tražite sa njim. Različit ukus je jedno, a sklonost ka totalnom trešu je skroz drugo. Zna se šta je kultura i šta je kul. A zna se i šta je u granicama tolerancije.

Editors choice