Da, da, znamo da je večeras doček Nove godine i znamo da vam je trenutno vežbanje na poslednjem mestu svih živih prioriteta, ali verujte nam, već sutradan ćete se žaliti i kleti sebe što ste sinoć (tj. večeras) toliko pojele i popile. Ali neka, neka prođu svi praznici, pa se tada ozbiljno, ali ozbiljno pozabavite radom na sebi i svom izgledu. Hajde, neka to bude prva novogodišnja odluka koju ste donele i, gle čuda, sprovele!

A kako bismo vas motivisali i inspirisali da ovu zamisao zaista sprovedete u delo, predstavljamo vam sjajan, efikasan i kompletan trening Irine Šajk koji zapravo možete raditi i u svojoj spavaćoj sobi! O da, možete! Jer, i sama Irina je ovako vežbala kada je bila u jednom hotelu, a kao rekvizite za vežbanje je koristila jastuk, peškir, stolicu, ali i – krevet!

Spremite se, počinjemo:

Ovo je sjajna vežba za mišiće ruku, ali i leđa, pa čak i stomaka i nogu. Samo pratite Irinu i uradite 15 do 20 ponavljanja po ruci.

ruke Irina Šajk ti otkriva efikasan trening koji možeš raditi u svojoj sobi

I na ovaj način jačate mišiće ruku, ali i nogu i stomaka. I u ovom slučaju je 15 do 20 ponavljanja po nozi sasvim dovoljno.

noge Irina Šajk ti otkriva efikasan trening koji možeš raditi u svojoj sobi
Comments