Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Nije svaka singl žena očajnica, koja ne može da nađe onog pravog (ili uopšte bilo kakvog), niti je svaka žena zmaj, kojoj niko nije potreban i koja sebično uživa u svom životu, ne trošeći energiju na očekivanje, nadanja i preživljavanje razočaranja i slomljenog srca. Iako u savremenom svetu ima mnogo žena koje žive (i odgajaju decu) bez partnera, njihov položaj još uvek iritira okolinu – uvek će se naći neko da joj kaže da ne treba da bude sama (jer to nije normalno), ili da joj nešto popuje, ako se ona žali da joj samoća teško pada. Ovo su saveti i komentari koje singl žene često slušaju – a koji im ništa ne pomažu.

Isprobaj upoznavanje preko nekog sajta, svi to rade. Naravno da možeš nekog da upoznaš preko društvenih mreža i preko sajtova za upoznavanje, ali šanse da ćeš uglavnom sretati neodgovarajuće tipove, još su veće, nego inače.

Ne odbijaj nikoga – idi na sastanak, ko god da te pozove, dejting sigurno može da bude zabavan. Ali šta ako te niko ne zove na sastanak? Ili ti se uvaljuju samo oni koji ti se ni malo ne sviđaju i ako si već zaključila da te dejting iscrpljuje i ponižava i da samo gubiš vreme.

Što te neki prijatelj ne upozna sa nekim? Može, što da ne. Da li ta osoba koja ima tako konstruktivan predlog, poznaje nekog koga joj ne bi bio blam da ti preporuči?

Ne moraš da tražiš, ljubav će pronaći tebe. Fino zvuči, kao dozvola da se opustiš i veruješ u čuda. Ali ti veruješ već sto godina i još uvek si u začaranom snu – da će te ljubav pronaći, probuditi i odvesti sa sobom.

Editors choice