Prva polovina godine je počela sa filmskim hitovima u najavi. Filmski kritičari se slažu da će 2013. godina biti godina filmskih megahitova, a mi vam preporučujemo filmove o natprirodnom. Ukoliko ste fan ovog žanra, verujemo da ćete sa nestrpljenjem čekati svaki film. Do nekih naslova treba da se čekaju meseci, dok se neki već prikazuju u našim bioskopima. Zato, kokice u ruke i pravac na uživanje.

Keri (Carrie)

Najnoviji rimejk knjige Stivena Kinga (Stephen King) obećava, što zbog glumačke postave, što zbog samog dela. Ukoliko ste fan njegovih knjiga, pogledajte i ovaj rimejk. Videćemo kako će biti odrađena čuvena scena mature.

114 Iščekivani filmovi o natprirodnom

Društvena otpadnica sa telekinetičkim moćima

Predivna čudovišta (Beautiful Creatures)

Još jedan film koji će vas očarati scenografijom i detaljima. Glumačka postava koju predvode Džeremi Ajrons (Jeremy Irons) i Ema Tompson (Emma Thompson) mamac je za gledanje ovog filma. Film predstavlja ekranizaciju knjige, a videćemo da li su čitaoci zadovoljni.

Domaćin (The Host)

Fanovi Stefani Majer (Stephenie Meyer) moći će da uživaju u ekranizaciji još jednog njenog dela. Ovde nema nikakvih svetlucavih vampira, već se radi o dalekoj budućnosti gde se svašta desilo sa ljudskom rasom. Glumi mlada i talentovana Sirši Ronan (Saoirse Ronan), tako da vam preporučujemo.

26 Iščekivani filmovi o natprirodnom

Da li će biti veći hit od “Sumrak” sage?

Grad Kostiju (Mortal Instruments: City of Bones)

Još jedna dobra vest za književni klub: ekranizovana je prva knjiga koju je napisala Kasandra Kler (Cassandra Clare). Iako ima više akcije u filmu, ne možemo preskočiti i natprirodne elemente. Pored zanimljive radnje, mamac su i zgodni glumci poput Džejmi Kembel Bauer (Jamie Campbell Bower) i Džonatan Ris Mejers (Jonathan Rhys Meyers).

Apartman 1303 (Apartment 1303)

Povratak Miše Barton (Mischa Barton) na filmsku scenu u mešavini fantastike i horora. Još jedan rimejk na listi, ovaj put japanskog klasika. Ukoliko ste fan japanskih horora, ali želite blažu verziju, pogledajte.

37 Iščekivani filmovi o natprirodnom

Nisu svi jeftini apartmani sigurni

Mama (Mama)

Američka varijanta španskog filma čiji trejler obećava dobru dozu straha. Neke način snimanja može da podseti na “Krug” (The Ring), ali to je samo plus. Ako volite takvu vrstu horor filmova, verujemo da je ovo film za vas.

Izvori fotografija: fanpop.com, tumblr.com, imdb.com


Agneza Janović – komplikovana i tvrdoglava, beznadežno zaljubljena u fiktivne likove. Za sve životne boljke prepisuje ogromnu šolju kafe i čokoladu. Dobra knjiga, dobar film i odlična serija su sitnice koje joj život znače.

Comments