Spremate se za prvi intimni susret sa nekim novim. Uzbuđeni ste, radujete se i – imate tremu. Obavile ste sve visinske i dubinske pripreme, i već niste sigurne da li će se njemu dopasti način na koji održavate bašticu. Možda više voli ogoljeno nego potkresano, ili preferira trouglić, a vi imate samo tračicu. Osim što se kritički pregledate kao da sebe vidite prvi put i niste sigurne da li je to dovoljno dobro, lepo ili makar prihvatljivo, kolebate se i oko svega ostalog. Da li ćete sa njim uspeti da… kako da mu stavite do znanja da u određenom trenutku samo treba da… hoće li se njemu dopasti kako vi…

Ukratko, prvi put sa nekim novim je gotovo isto tako stresno i neizvesno kao i prvi put.

Iskustvo pomaže u prevazilaženju treme preovlađujućom radošću. Iskustvo kaže opusti se i uživaj. Ali takođe kaže i ništa ne očekuj i ništa ne pretpostavljaj, počni od početka, kao da nemaš pojma.

Novo telo je nov teren i koliko je on nepoznat vama, toliko ste i vi njemu.

On će pogrešiti ako ne sluša mudre savete iskustva, nego zamišlja da je dovoljno to što je osvedočeni jebač i što mu se nijedna nije žalila. Samo najsenzitivniji muškarci ne pretpostavljaju da svaka žena isto reaguje na isti tretman, nego se upuštaju u novo iskustvo, kao da im je prvo. Osluškuju, dodiruju ovako, pa osluškuju, probaju onako, pa osluškuju, sve dok ne čuju da su pronašli pravi pritisak i dodir za vas. Ne bi trebalo da vas ujeda i saleće kao da pokušava da vas pojede, ali trebalo bi da vam stavi do znanja da sve to hoće i može, ako vi to želite od njega.

A vaše je da kažete i pokažete šta želite. Setite se osluškivanja. Uzdasi zadovoljstva, prošaptani podsticaj ili blago uzmicanje i zaustavljanje njegovog pokreta, trebalo bi da budu dovoljni svakome ko osluškuje makar s pola pažnje.

Ako se baš zaleteo u nekoj akciji koja vam ne prija, nemojte čekati da vam dosadi, odmah ga uputite u to šta će vam mnogo više prijati, a onda mu jasno i glasno pokažite kako stvarno uživate.

tumblr n1gkrc5vX31soazoio1 500 Iskusno pretpostavljam da – nemam pojma!

Novo telo je nov teren i koliko je on nepoznat vama, toliko ste i vi njemu

Podstaknite ga da vas uputi kako želi da ga dodirujete i šta voli. Mnogo je verovatnije da mu neće prijati ono što je izluđivalo vašeg prethodnog partnera, ili da će tražiti ono što se vašem bivšem nije dopadalo.

Kad ulazite u intimni susret sa nekim novim, oslonite se na iskustvo u onom delu koji govori o tome da je potrebno malo vremena da se sa nekim uskladite i da seks postane stvarno dobar. Kao i u onom delu koji vam govori o tome da takvo vrelo interesovanje i nestrpljivost koju osećate obećavaju dobar provod.

U svemu ostalom, pretpostavite da nemate pojma.

Divite se onome koga doživljavate prvi put. Pristupite njegovom telu nežno, željno i otvoreno. Posmatrajte, osećajte, osluškujte, doživljavajte.

Telo je zapanjujući instrument, a svako ima neke svoje specifičnosti i načine da proradi na najveličanstveniji način.

Upijajte i učite. Kao da je svaki put, prvi put.


Aleksina Đorđević

Comments