Ukoliko spadate u one srećnike koji će prolećne praznike provesti u Italiji ili pak planirate jedno avanturističko letovanje upravo u ovoj zemlji, onda morate pogledati ove filmove. Ne samo da će obogatiti vaše znanje o italijanskoj kulturi, već će vam sigurno otkriti i neke skrivene kutke za koje ne biste ni znali da postoje. Spremite se, polećemo…

“Praznik u Rimu”

Kultni film koji ste, sigurni smo, gledali dosad bar nekoliko puta. Ovo je definitivno jedan od najboljih filmova koje možete pogledati pre nego što se uputite u Italiju. Ako izuzmemo fenomenalnu Odri Hepbern i Gregorija Peka, Rim je odlično prikazan, baš onako kako i treba da se doživi. Znači, Rim ne smete zaobići!

8f4e4db84aa52c73f59273caf91acdb9 Italija je uvek dobar izbor!

Uživajte i vi poput Odri!

“Pisma Juliji”

Verona, grad legendarne ljubavi Romea i Julije, sledeći na spisku! Prelepi prikaz Italije, ovog divnog gradića, kao i ljubav koja izbija iz svake scene sasvim su dovoljan razlog da pogledate ovaj film, a onda i prošetate ulicama Verone. Amanda Sejfrid će vam vratiti veru u ljubav i nadu da ćete možda baš na ovom putovanju sresti svoju srodnu dušu.

08886fbbc0e11dad574537dc90175376 Italija je uvek dobar izbor!

Pronađite onog pravog u Italiji

“Pod suncem Toskane”

Ovo je film koji biste mogli svaki dan da gledate, a ukoliko se spremate za put, onda obavezno! Toskana je fenomenalna, ali vodite računa, gledajući ovaj film, poželećete da odmah spakujete kofere i preselite se u Italiju. Ukoliko niste već pogledali ovaj film, onda to učinite što pre. Definitivno pre nego što krenete!

4d7e70f8b6130217d7ada85d1c38dd24 Italija je uvek dobar izbor!

Zaljubite se u lepote Toskane

“Jedi, moli, voli”

Džulija Roberts i deo filma kada boravi u Italiji sigurno su ono što nas svaki put iznova vuče da gledamo. Ono što ćete poželeti kada pogledate ovaj film jeste da isprobate sve italijanske specijalitete koji vam se nađu na putu. Pa šta vas sprečava? Pravac u Napulj i probajte najbolju picu na svetu!

ed4b2dba7d02605bc51877e4e97a08b1 Italija je uvek dobar izbor!

Ne odbijajte italijanske specijalitete

“Kad si u Rimu”

Opet Rim i ljubav. Kristen Bel i Džoš Duhamel će vam reći zašto! Pogledajte!

2009 when in rome 001 Italija je uvek dobar izbor!

A šta kažete na venčanje u Rimu?

“Kazanova”

Venecija je verovatno jedan od najlepših gradova na svetu i definitivno obavezna tačka na vašem putovanju, a Kazanova ime koje priziva ljubav i strast, baš kao i cela zemlja Italija. Kazanovu u ovom ostvarenju glumi pokojni Hit Ledžer, a uz njega Sijena Miler, a saznaćete koliko je Venecija bila bogata nekada, ali ne samo u novcu, već i u kulturi, hrani, zabavi…

casanova 2005 17 g Italija je uvek dobar izbor!

Pronađite svog Kazanovu!

“Turista”

Još jedno ostvarenje koje prikazuje Italiju i odličan glumački dvojac – Anđelina Džoli i Džoni Dep. Avanture vam neće manjkati, kao ni sjajnih prikaza Venecije i Rima. A definitivno ćete poželeti da zavirite u Anđin garderober.

73e0b45788ac51c19f2a72c1496f330c Italija je uvek dobar izbor!

U Italiji budite moderne i u trendu


Jelena Grujin 

Comments