Četvrta po redu humanitarna modna revija u organizaciji Rotarakt klubova Beograd-Balkan i Beograd-Čukarica održaće se 9. marta sa početkom u 20 časova u Mikser House-u uz podršku domaćih modnih dizajnera.

Na reviji će biti prikazane haljine 8 dizajnera: Milica Opačić, Lada Dragović, Nina Karlavaris, Marija Grahovac, Modni studio Kjara-Jasmina Aleksić Stanković i Maša Stanković, Ines Janković, Kristina Mijačević, Marija Grahovac, Zistakis atelier.

Imaćemo priliku da tokom revije uživamo u nastupu plesnog kluba Dance factory i plesa na svili Tanje Milanović – Inex Cirkus Teatar.

bg IV Humanitarna modna revija 2016

Sada sve zavisi od vaše podrške – zbog toga vas pozivamo da u što većem broju dođete na ovaj događaj. Ulaz je simboličnih 300 dinara, a imajući u vidu humanitarni karakter revije i činjenicu da je svaka haljina unikat, obezbedili smo jedinstvenu, promotivnu cenu od 100€ po dizajnerskoj haljini.

I ove godine, sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica i haljina idu u dobrotvorne svrhe – dnevnom centru za decu obolelu od cerebralne paralize.

Nakon revije, u Mikser House-u će biti organizovana žurka, a za odličnu atmosferu biće zadužen bend Stubovi pop kulture.

Comments