Ivana Davidović je osnivač brenda DISCIPILINA i trenutno provodi vreme tako što uživa u svom poslu, kom je evidentno posvećena. Paralelno uspeva i da provodi slobodno vreme sa svojim najbližima, od porodice gde odmah ističemo stariju sestru Ivu koja joj je velika podrška. Tu su naravno i njeni prijatelji, pažljivo birani saradnici, a nećemo da zaboravimo ni njenog verenika, poznatog beogradskog DJa Vuka SmiljanićaIvana je trenutno usred promocije njene nove kolekcije pod nazivom FLOCK koja je zapalila društvene mreže za samo nekoliko sati. Ona je ljubazno odvojila vreme za nas, te smo pričali o poslu, porodici, ali i o njenim narednim planovima za budućnost.

unnamed 1 e1562233646497 Ivana Davidović o DISCIPLINI, kreativnosti, porodici i planovima za budućnost

Fotografija: Danilo Pavlović

WANNABE MAGAZINE: Spremila si nam novu kolekciju, koliko ti je dugo bilo potrebno da sve dizajniraš pre nego što pređeš na realizaciju?

IVANA: Kolekcija sam dugo spremala s obzirom da sam se baš za ovu odlučila da prvo bude predstavljena i izložena u Berlinu, a tek posle kod nas. Izazov mi je bio da bez opipavanja pulsa u Disciplina store-u, direktno se predstavim negde gde Disciplina (još uvek) nije etablirana kao brend. Sve to zvuči kao poslovni potez, ali je apsolutno bila moja satisfakcija da znam da je kolekcija sama po sebi dobra (i više), bez da ima zaleđinu Discipline kao popularnog street wear brenda. Ta moja namera uslovila je naravno da se posvetim više, odnosno duže, nego inače kako spremam kolekcije.

unnamed 2 e1562233624897 Ivana Davidović o DISCIPLINI, kreativnosti, porodici i planovima za budućnost

Fotografija: Danilo Pavlović

Zašto baš si se odlučila na naziv FLOCK?

FLOCK je početna smernica, kao sto su to u prethodnoj bili gradovi, na prvom mestu Beograd, u traženju inspiracije nikad nisam sama, šta više, volim kada je simbioza meni najbližih talentovanih ljudi, pogotovu saradnika. S tim u vezi, želim da se zahvalim posebno mom voljenom saradniku Miljanu Bulatoviću čiji je elan i entuzijazam bukvalno isijao iz kampanje koja je urađena za FLOCK.

Šta te je inspirisalo za ovu letnju kolekciju?

Moje kolekcije uvek, makar u nekom dzepu figurativno nose moju emociju. Sada i u periodu stvaranja inspiracija mi je bila ljubav.

Y9A3933 e1562234064130 Ivana Davidović o DISCIPLINI, kreativnosti, porodici i planovima za budućnost

Fotografija: Marko Vulević

Y9A5316 e1562234852427 Ivana Davidović o DISCIPLINI, kreativnosti, porodici i planovima za budućnost

Fotografija: Marko Vulević

Y9A4119 e1562234131413 Ivana Davidović o DISCIPLINI, kreativnosti, porodici i planovima za budućnost

Fotografija: Marko Vulević

Comments