Da, postoje tipična ženska ponašanja, koja muškarce prosto izluđuju, jer ih čine nemoćnima, frustriraju ih i ne znaju kako da se sa njima izbore, osim da se postave defanzivno, pasivno-agresivno, da se inate i emotivno distanciraju – odnosno, da manifestuju ona tipična muška ponašanja, koja nas dovode do ludila. Da bismo se bolje razumeli, da pogledamo ženski svet, iz muške perspektive:

Stalno na dijeti

Ako stalno grickate salatu, večito brojite kalorije, merite se i uskraćujete sebi uživanje u hrani, definitivno ne ostavljate utisak žene koja je zadovoljna sobom, koja ume da se opusti i uživa. Kako muškarac pored vas da smaže pola bureka, kad vi grickate keksić i izgledate kao da ćete se onesvestiti, a verovatno mu i zavidite i mrzite ga, jer ništa na svetu ne biste više voleli, nego da možete da se najedete bureka. Sigurno ćete ga kazniti što pojačava vaše mučenje, ne zato što to želite, nego nesvesno. A on nesvesno zna da mu vaše suzdržavanje i nesigurnost u odnosu prema sebi i svom telu ubijaju životnu radost.

Ljubomorna ludača

Nedostatak poverenja je najveći problem u vezi, ali je i najveći lični problem. Ako ste ljubomorni i posesivni, to nema veze sa ponašanjem vašeg partnera, nego sa vašom nesigurnošću, potrebom za kontrolom, koji dolaze iz nekog mračnog mesta vaše podsvesti. Ako stalno sumnjičite svog partnera, stalno vrebate da ga ulovite u nečem nepriličnom i nikada mu ne verujete do kraja, sigurno ćete ga oterati.

Drugarčina

Muškarci vole vesele žene, koje su srdačne u društvu i sa kojima mogu da se opuste, ali više od toga vole opuštanje u muškom društvu. Lepo je da vas njegovi ortaci prihvataju i uživaju u vašem društvu, ali morate im dati mesta – vi niste deo ekipe i nemojte se ponašati kao drugar, jer, ma koliko to bilo zabavno, u stvari je uznemiravajuće i za vašeg partnera i za njegovo društvo. Pustite ih da se zabavljaju bez vas i pronađite sa svojim društvom zabavu koja vam prija.

Comments