Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Da, postoje tipična ženska ponašanja, koja muškarce prosto izluđuju, jer ih čine nemoćnima, frustriraju ih i ne znaju kako da se sa njima izbore, osim da se postave defanzivno, pasivno-agresivno, da se inate i emotivno distanciraju – odnosno, da manifestuju ona tipična muška ponašanja, koja nas dovode do ludila. Da bismo se bolje razumeli, da pogledamo ženski svet, iz muške perspektive:

Stalno na dijeti

Ako stalno grickate salatu, večito brojite kalorije, merite se i uskraćujete sebi uživanje u hrani, definitivno ne ostavljate utisak žene koja je zadovoljna sobom, koja ume da se opusti i uživa. Kako muškarac pored vas da smaže pola bureka, kad vi grickate keksić i izgledate kao da ćete se onesvestiti, a verovatno mu i zavidite i mrzite ga, jer ništa na svetu ne biste više voleli, nego da možete da se najedete bureka. Sigurno ćete ga kazniti što pojačava vaše mučenje, ne zato što to želite, nego nesvesno. A on nesvesno zna da mu vaše suzdržavanje i nesigurnost u odnosu prema sebi i svom telu ubijaju životnu radost.

View this post on Instagram

Наполовину полон, всегда✨

A post shared by Lana Leroy (@lanaleroy) on

Ljubomorna ludača

Nedostatak poverenja je najveći problem u vezi, ali je i najveći lični problem. Ako ste ljubomorni i posesivni, to nema veze sa ponašanjem vašeg partnera, nego sa vašom nesigurnošću, potrebom za kontrolom, koji dolaze iz nekog mračnog mesta vaše podsvesti. Ako stalno sumnjičite svog partnera, stalno vrebate da ga ulovite u nečem nepriličnom i nikada mu ne verujete do kraja, sigurno ćete ga oterati.

Drugarčina

Muškarci vole vesele žene, koje su srdačne u društvu i sa kojima mogu da se opuste, ali više od toga vole opuštanje u muškom društvu. Lepo je da vas njegovi ortaci prihvataju i uživaju u vašem društvu, ali morate im dati mesta – vi niste deo ekipe i nemojte se ponašati kao drugar, jer, ma koliko to bilo zabavno, u stvari je uznemiravajuće i za vašeg partnera i za njegovo društvo. Pustite ih da se zabavljaju bez vas i pronađite sa svojim društvom zabavu koja vam prija.

Editors choice