Od malena sam maštala da živim u potkrovlju. Kod koga god da sam otišla, a živeo u je u stanu sa spuštenim krovovima, sedela bih tamo sa osmehom na licu i vrtela stotinu slika u glavi, sve sa samo jednim ishodom – kako će moje potkrovlje izgledati jednog dana. Na kraju mi se želja ostvarila, te danas živim u predivnom, samo po mojoj zamisli uređenom potkrovlju.

potkrovlje slobodno vreme 1 Izaberite potkrovlje kao prostor za slobodno vreme

Suvišno je reći da je to moj mali kutak, moja oaza mira, mesto koje je moje najdraže utočište nakon stresnog dana, utočište od svih problema i svih negativnosti. Tu se konačno mogu opustiti, ostaviti po strani sve što me muči i razmišljati o svim onim lepim stvarima koje me pokreću u životu.

potkrovlje slobodno vreme 2 Izaberite potkrovlje kao prostor za slobodno vreme

Osim toga što volim da u svom potkrovlju legnem na krevet i uzmem u ruke omiljenu knjigu, slobodno vreme često provodim družeći se sa prijateljima. I oni obožavaju moj stan! Kažu da se u njemu uvek osećaju lepo i smireno, te da iz njega izlaze puni pozitivne i lepe energije. Često zajedno gledamo filmove, igramo karte, a nekada samo sedimo i pričamo. Moram priznati da su to najlepši trenuci koje doživim u toku dana.

Comments