Nekada kultna akcija časopisa Bazar, koja je tokom 15 godina trajanja okupila najlepše devojke s naših prostora i mnogima od njih omogućila da se bave pozivom manekena i modela – ponovo postaje zaštitni znak Bazara.

Bazar Izbor za Bazarovo lice 2017.

Pravo učešća na izboru Bazarovog lica 2017. godine imaju sve devojke iz Srbije starosti od 15 do 21. godinu. Prijave za učešće na izboru primaju se do 10. marta 2017. godine. Uz popunjenu prijavu iz Bazara, na adresu redakcije treba poslati i najmanje dve fotografije (jedna portret, a druga cela figura) i kraću biografiju.

Koje će devojke ući u najuži izbor i ko će biti Bazarovo lice 2017. godine odlučiće žiri koji čine najuglednija imena iz sveta mode i javnog života: Tamara Bakić, naša legendarna manekenka, Miša Obradović, modni fotograf, Vlada Savić, modni dizajner i modni urednik Bazara i Marija Radmanović (ex Kilibarda), omiljena TV voditeljka.

Pobednica Bazarovog lica dobiće kao glavnu nagradu naslovnu stranu Bazara, učešće u modnom editorijalu časopisa, besplatan kurs za manekena i modela, priliku da dobije angažman u modnoj agenciji.

Zakoračite u svet manekenstva i postanite Bazarovo lice 2017!

Comments