Ako se za neki komad može reći da je vanvremenski, univerzalan i nepogrešiv, onda je to džins! Prosto, džins je – jedanput! Kad god nismo znale šta da obučemo, koja god prilika je u pitanju, znale smo da uz dobre farmerke dobijamo savršenu kombinaciju u kojoj ćemo sigurno izgledati sjajno. U ležernim prilikama, naravno, nosićemo džins, uz omiljene patike, jednostavne majice, zanimljiv aksesoar… A sada, čak i u onim formalnim i elegantnijim prilikama, takođe možemo nositi džins i izgledati moderno i urbano.

Vrhunac savršenosti ovog materijala je njegova tretirana forma, odnosno iscepani džins, a iako on deluje pomalo “divlje” i buntovno, čak i farmerke sa rupama i prorezima mogu izgledati ženstveno i šik. Možete ih nositi uz jednostavne “basic” majice, a kada je reč o izboru boja, neka to budu bela, siva, crna ili teget. Klasično i otmeno. Upadljiv aksesoar se podrazumeva, naročito ukoliko želite da osvežite svoj izgled. Osim toga, željeni efekat možete postići i odabirom efektne obuće, a u skladu sa svojim stilom i ukusom ponesite cipele na štiklu ili elegantnije ravne cipele.

Savršen spoj totalnih suprotnosti u vidu iscepanog džinsa i svečane košulje može biti sjajan, a slobodno se poigrajte sa ustaljenim pravilima i ponesite beli džins i kariranu, ali elegantniju košulju.

dzins 1 Izgledaj šik i u iscepanom džinsu dzins 2 Izgledaj šik i u iscepanom džinsu dzins 3 Izgledaj šik i u iscepanom džinsu
Comments